پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۰۹

جهانبخشی با مهر مطرح کرد:

لزوم بهره‌بری از ظرفیت ویژه قدس در بخش کشاورزی/ساماندهی مالکیت اراضی کشاورزی

لزوم بهره‌بری از ظرفیت ویژه قدس در بخش کشاورزی/ساماندهی مالکیت اراضی کشاورزی

قدس - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان قدس بر لزوم بهره بری از ظرفیت و پتانسیل ویژه قدس در بخش کشاورزی تاکید کرد و از اجرای طرح ساماندهی مالکیت اراضی کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

علی جهانبخشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل ویژه شهرستان قدس در بخش کشاورزی و تولیدات باغی، زمینه سازی مناسب جهت بهره بری از امکانات موجود بسیار ضروری است.

بهره بری از ظرفیت و پتانسیل موجود با اختصاص اعتبار 3 هزار و 428 میلیون ریالی

وی عنوان کرد: در این راستا با اختصاص 3 هزار و 428 میلیون ریال اعتبار، فرمانداری شهرستان قدس وسازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان تهران به تعامل و همکاری سازنده جهت تجهیز سیستم کشاورزی، باغداری و دام و طیور به امکانات مورد  نیاز، پرداخته اند.

توسعه اراضی کشاورزی و باغات تحت آبیاری قطره ای

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: از جمله طرح هایی که در اولویت کاری قرار دارند، می توان به طرح بهبود روش های آبیاری و توسعه آبیاری تحت فشار در سطح شهرستان اشاره کرد که با توجه به فواید و آثار مثبت آن، با اعتباری قریب به هفتصد میلیون ریال در سال جاری اجرا خواهد شد.

وی گفت: اختصاص اعتباری بالغ بر پانصد میلیون ریال به منظور احداث کانالهای آبیاری عمومی و انتقال آب کشاورزی با لوله، نیز در راستای استفاده از روشهای نوین آبیاری و بهبود شیوه آبیاری اراضی قرار دارد.

برنامه ریزی برای افزایش تولیدات زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان

جهانبخشی بیان کرد: به منظور افزایش محصولات کشاورزی و زراعی و باغی، دام و طیور و آبزیان، اعتبارات مطلوبی در نظر گرفته شده است که افزایش تولید محصولات زراعی و باغی هرکدام با اعتبار یکصد و پنجاه میلیون ریال از آن جمله است.

وی افزود: در بخش دیگر نیز افزایش تولیدات دام وطیور و توسعه خدمات دامپروری، بهبود و توسعه آبزی پروری قرار دارند که هر کدام با اعتبار یکصد میلیون ریال در دست اجرا است.

این مسئول عنوان کرد: مبارزه و کنترل بیماری های واگیر و انگلی دام، مبارزه و کنترل بیماریهای طیور، آبزیان و زنبور عسل، پوشش بهداشتی فرآورده های خام دامی و شیلات، در مجموع با اعتبار 350 میلیون ریال از برنامه های در نظر گرفته شده در حوزه دام و طیور وشیلات است.

ساماندهی مالکیت اراضی کشاورزی و ایجاد بانک اطلاعات اراضی

جهانبخشی در بخش دیگری از  سخنان خود گفت: به منظور مطالعه و ساماندهی مالکیت اراضی کشاورزی شهرستا ن قدس، اعتبارات ویژه ای در نظر گرفته شده است.

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: در این زمینه به ایجاد بانک اطلاعات اراضی کشاورزی و باغی مبادرت شده است.

کد خبر 1654625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha