پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۲۳

زاهدی:

اجرای طرح آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در مهدیشهر

اجرای طرح آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در مهدیشهر

مهدیشهر-خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر از اجرای طرح آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح در چهار مرکز قرآنی شهری و دو مرکز روستایی اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلام رضا زاهدی صبح چهارشنبه در حاشیه برگزاری طرح آموزش روخوانی، روانخوانی و قرائت صحیح قرآن و نماز در محل دارالقرآن الکریم مهدیشهر در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: اگر زندگی سعادتمند و نجات در روز قیامت را می خواهید به قرآن رجوع کنید که قرآن کلام خدای مهربان و عامل حفظ شما از وسوسه های شیطانی است.

وی تصریح کرد: تلاوت و حفظ قرآن نوعی ذکر خداوند است که انسان در پرتو آن از هجوم بسیاری از فشارهای روانی و اضطرابات درونی مصون می ماند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر گفت: قرآن ضامن سعادت بشر در دنیا و آخرت است.

زاهدی اظهار داشت: قرآن کریم راهنمای انسان به سوی کمال و در برگیرنده هدایت و سعادت انسان در دنیا و آخرت است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر افزود: حافظان قرآن در بهشت جایگاهی والا داشته و پاداش آنان دو چندان خواهد بود.

وی در رابطه با برگزاری طرح آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و قرائت صیح قرآن و نماز در مهدیشهر گفت: این طرح در چهار مرکز قرآنی شهری و دو مرکز قرآنی روستایی مهدیشهر اجرا می شود.

زاهدی در پایان خاطر نشان کرد: طرح آموزش روخوانی وروانخوانی قرآن کریم براساس دستورالعمل ابلاغی، در چهار مرکز قرآنی شهری و دو مرکز قرآنی روستایی این شهرستان در قالب 30 جلسه دو ساعته برگزار و در پایان به قبول شدگان گواهی پایان دوره اعطاء می شود.

کد خبر 1658060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha