پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۴۱

گوهری:

کانون های تبلیغاتی کالاهای تولید داخل را به مردم معرفی کنند

کانون های تبلیغاتی کالاهای تولید داخل را به مردم معرفی کنند

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنندج گفت: کانون های تبلیغاتی موظف هستند کالاهای داخلی را به مردم معرفی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا گوهری ظهر دوشنبه در جلسه کانون های تبلیغاتی شهرستان سنندج اظهار داشت: کانون های تبلیغاتی باید از این فرصت ها که کشورهای استکبار تحریم هایش را نسبت به گذشته بیشتر کرده اند، استفاده کنند و با حمایت از تولیدات داخلی از این موقعیت به عنوان یک فرصت مناسب استفاده کنند.

وی اعلام کرد: تبلیغات کالاهای خارجی نباید به نحوی باشد که موجب سلب اعتماد جامعه از تولیدات داخلی شود و تبلیغات در فضاهای عمومی نباید منظر شهری، چشم اندازهای طبیعی، زیبایی های زیست محیطی و نهادهای مقدس و مورد احترام جامعه را تحت الشعاع قرار دهد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنندج عنوان کرد: استفاده از علائم صنعتی و علائم و نام های کالای ساخت خارج در تبلیغات در صورتی بلامانع است که حروف فارسی به صورت مشهودی بر حروف بیگانه غلبه داشته باشد.

گوهری در ادامه اظهار داشت: تبلیغات محیطی باید متناسب با فضا و شان استان فرهنگی کردستان باشد که تاکنون در بنرهای تبلیغی چنین چیزی مشاهده نشده است و انتظار می رود که از این به بعد و با نظارت و فعالیت های بهتر این وضعیت ساماندهی و بهبود پیدا کند.

وی در پایان سخنان خود در این نشست بیان کرد: در سنندج که مرکز استان کردستان است بنرها و و پوسترها و تابلوها باید خوب طراحی و نصب شوند که نازیبایی در شهر ایجاد نشود و کانون ها در تبلیغات خود مراسم و جشن های ملی و مذهبی را با کیفیت بالا و عالی نشان دهند.

کد خبر 1666912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha