پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۹۱، ۷:۵۰

در گفتگو با مهر تشریح شد؛

بررسی 4 لایحه مهم قضائی در مجلس/ همکاری بین المللی قضائی با دیگر کشورها

بررسی 4 لایحه مهم قضائی در مجلس/ همکاری بین المللی قضائی با دیگر کشورها

سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس گفت: بررسی لایحه های همکاری قضائی بین المللی، حمایت از خانواده، مجازات جایگزین حبس و آیین دادرسی کیفری در دستور کار کمیسیون قضائی مجلس قرار گرفته است.

محمد علی اسفنانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از لوایح مهمی که در کمیسیون قضائی مجلس در دست بررسی است لایحه همکاری قضائی بین المللی است. این لایحه اثرات بین المللی خوبی دارد و لایحه تکمیل شده انتقال موردی محکومان است. در حال حاضر در کشور ما برخی اتباع کشورهای دیگر زندانی هستند . از سوی دیگر برخی ایرانیان نیز در زندان های کشورهای دیگر در حبس هستند. حال با این لایحه می توان انتقال مجرمان به کشورشان و گذراندن دوره محکومیت در زندان های کشور خود را انجام داد

وی افزود: با تصویب این لایحه  موافقتنامه های استرداد مجرمان لغو نمی شود بلکه ما با کشورهایی که  با آنها موافقتنامه استرداد مجرم نداریم نیز می توانیم مراوده انتقال مجرم داشته باشیم.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد، لایحه همکاری قضائی بین المللی در حال بررسی در کمیسیون قضائی مجلس است و پس از تکمیل شدن به صحن فرستاده خواهد شد.

اسفنانی با اشاره به لایحه خانواده نیز گفت: این لایحه با ایراد شورای نگهبان به مجلس بازگشت که رفع ایراد به دو ماده آن در مراحل پایانی است و تنها منتظر نظر مشورتی شورای نگهبان هستیم.

سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس ادامه داد  لایحه مجازات جایگزین حبس از دیگر لوایح مهم مطرح شده در کمیسیون است. البته با تصویب نهایی قانون مجازات خیلی از موارد مطرح شده در این لایحه رفع می شود. در قانون مجازات جدید برای برخی جرایم مجزاتی غیر از زندان در نظر گفته شده است.

وی در پایان درباره آئین دادرسی کیفری نیز گفت: در حال رفع ایراد شورای نگهبان به این لایحه هستیم و پس از تصویب نهائی آن را به شورای نگهبان بازمی گردانیم.

کد خبر 1679423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha