به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حداد عادل پیش از ظهر یکشنبه در همایش ملی علامه شهیدی با تاکید بر اینکه مرحوم شهیدی از مفاخر بروجرد بوده که همواره باید در اذهان بماند و به نسل آینده شناسانده شود، اظهار داشت: تقدیر از علامه شهیدی هم حق و هم تکلیف مردم بروجرد است.
وی افزود: علامه شهیدی از مفاخر علمی ایران اسلامی بود و به طریق اولی از مفاخر بروجرد است که نام ایشان در زمره دیگر بزرگان این شهر قرار دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید همواره یاد و خاطره این علامه بزرگ در اذهان باقی بماند، تصریح کرد: شخصیت علامه سید جعفر شهیدی باید به نسل های آینده شناسانده شود.
حداد عادل با بیان اینکه علامه شهیدی در نزد مردم محبوب و دارای شخصیتی والا بود، تصریح کرد: "شهیدی" استادی بزرگوار بود که همواره سمت استادی داشتند و ما امروز خوشه چین خرمن دانش او هستیم.
وی ادامه داد: علامه شهیدی از نظر اعتقادی برای همه کسانی که دغدغه دین داشتند مرجع و مایه عزت، امید و تکیه گاه بود.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی خدمات علامه شهیدی را به سه بخش آموزشی، علمی و مدیریتی تقسیم کرد و گفت: علامه شهیدی درس را جدی می گرفت و به تشریفات اکتفا نمی کرد.
وی با بیان اینکه علامه شهیدی همان روش حوزوی را در دانشگاه اعمال می کرد، ادامه داد: شاخص ترین اثر این دانشمند بزرگ ترجمه نهج البلاغه است که بر تارک آثار او می درخشد.
حداد عادل افزود: علامه شهیدی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران کتابهای متعددی در رابطه با ائمه اطهار تالیف کرده که این کتابها پاسخی به نیاز روز دانشگاهها بوده است.


نظر شما