به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا میرزایی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی استان سمنان ضمن اشاره به شناسایی و دستگیری عامل قاچاق مواد مخدر در شاهرود، گفت: در این راستا 40 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شد.
وی تصریح کرد: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان با اطلاع از اینکه فردی در قاچاق موارد مخدر فعالیت دارد موضوع را در دستور کار قرار داده و پس از شناسایی متهم کنترل های نامحسوس را آغاز نمودند و موفق شدند سرنخ هایی از چگونگی انتقال یک محوله مواد مخدر را بدست آورند.
فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه پس از تحقیقات و بررسی های گسترده سرانجام در عملیاتی ضربتی با همکاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شاهرود این قاچاقچی هنگامی که قصد انتقال 40 کیلو گرم تریاک از استان گلستان به شاهرود را داشت دستگیر شد، گفت: در این عملیات علاوه بر مواد مخدر یک دستگاه موتور سیکلت نیز توقیف شد.
شایان ذکر است متهم برای سیر مراحل قانونی طی پرونده ای تحویل مراجع قضایی شد.


نظر شما