پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ شهریور ۱۳۹۱، ۲۰:۴۴

حاشیه پیکان - آلومینیوم/

رنگ میثاقیان عوض شد/ بازگشت داور جنجالی و تعویض طلایی ویسی

رنگ میثاقیان عوض شد/ بازگشت داور جنجالی و تعویض طلایی ویسی

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در یکی از صحنه‌های دیدار با پیکان آنقدر فریاد کشید که رنگ صورتش عوض شد!

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال پیکان تهران و آلومینوم هرمزگان در هفته هشتم دوازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر عصر جمعه در ورزشگاه تختی تهران برگزار شد و طی آن شاگردان عبدالله ویسی با نتیجه 2 بر یک مهمان هرمزگانی خود را شکست دادند. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:

* سعید مظفری زاده که پس از انجام یک قضاوت جنجالی در دیدار مس و تراکتورسازی چند هفته ای دور از مسابقات بود، قضاوت این بازی را برعهده داشت.

* اکبر میثاقیان به روال گذشته کنار خط ایستاده بود و در طول بازی آنقدر اعتراض کرد که ناظر مسابقه مجبور شد و به او تذکر بدهد. سرمربی آلومینیوم به کوچکترین قضاوت داور هم اعتراض می کرد. در یکی از صحنه ها او آنقدر حرص خورد و فریاد زد که رنگش کاملا برگشت!

* در اواسط نیمه اول و زمانی که هوا کاملا روشن بود، ناظر بازی به مسئولان ورزشگاه تختی تذکر داد که پروژکتورها را روشن کند تا تیم ها دچار مشکل نشوند.

* سجاد فیض اللهی و صادق گشمی دو بازیکن جوان تیم پیکان به خاطر بیرون زدن یک توپ با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند که با تذکر ویسی سکوت کردند.

* عبدالله ویسی زمانی که تیمش از حریف جلو بود توپی که به بیرون زمین آمده بود را زیر پایش نگه داشت و ثانیه هایی با توپ جمع کن بازی کرد!

* مدیر برنامه های سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نیز یکی از تماشاگران این دیدار بود.

* سرمربی تیم فوتبال پیکان در شرایطی که تیمش برابر آلومینیوم یک بر یک بود، سید احمد مهدیزاده را به میدان فرستاد و او دو دقیقه بعد گل برتری تهرانی ها را به ثمر رساند تا تعویض طلایی لقب بگیرد.

* نیمه دوم دیدار پیکان و آلومینیوم آنقدر زیبا و جذاب بود که معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه از دیدن این بازی لذت بردند.

کد خبر 1695934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha