پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۶:۲۵

حجت الاسلام پوررضا:

وظیفه اصلی روسای دانشگاه اجرایی کردن فرامین مقام معظم رهبری است

وظیفه اصلی روسای دانشگاه اجرایی کردن فرامین مقام معظم رهبری است

بناب-خبرگزاری مهر، مدیر امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور گفت: اجرایی کردن فرامین مقام معظم رهبری در دانشگاهها از وظایف اساسی مسئولین دانشگاههاست.

به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام اسماعیل پور رضا بعد از ظهر دوشنبه درآیین معرفی اولین مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بناب افزود: اساتیدی که نتوانند پاسخگوی مطالبات و سئوالات سیاسی، علمی، فرهنگی دانشجویان در هر رشته ای باشند، نباید وارد دانشگاهها شوند.

وی تأکید کرد: اگر می خواهیم در این عرصه تقویت شویم، بایستی به بیانات رهبر معظم انقلاب گوش فرا داده و در تمام حوزه های کاری از آن استفاده کنیم.

مدیراموردفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاهها خاطرنشان کرد: با وجود استادان و نیروهای پرتلاشی که در دانشگاهها حضور دارند، جای کار و تلاش بسیار است و ما باید زمینه را فراهم کنیم تا ظهور آگاهانه و عاقلانه همراه با شأن اساتید دردانشگاهها فراهم شود.

حجت الاسلام پوررضا با بیان اینکه دفاتر نهاد رهبری در دانشگاهها باید در توسعه مسائل فکری و بنیادی گامهای اساسی را بردارند، تصریح کرد: باید از بیانات رهبری راهکار لازم را بیاموزیم و در تبیین عملی آن گام برداریم و این وظیفه ای است که به عهده نهادهای رهبری در دانشگاهها واگذار شده است.

وی گفت: اجرایی کردن این راهکارها در دانشگاهها یکی از وظایف مسئولین دانشگاههاست.

مدیر امور دفاتر نهاد رهبری در دانشگاهها در ادامه این مراسم حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده را به عنوان اولین مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه بناب معرفی کرد و گفت: امیدوارم ایشان به عنوان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب با قدرت کار را دنبال کند. چرا که در زمنیه فرهنگی کارهای زیادی باید صورت بگیرد و این مسئله نیاز به همکاری و همدلی رؤسای دانشگاهها و مسئولان دفاتر نهاد رهبری و تمامی متولیان امور فرهنگی دارد

کد خبر 1699254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha