به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم طاهرنژاد پیش از ظهر شنبه در مراسم نمادین نواخته شدن زنگ مدارس که در دبیرستان دخترانه شاهد حضرت زینب (س) و هنرستان دخترانه گلشن، برگزار شد، اظهار داشت: تقارن هفته گرامیداشت هشت سال دفاع مقدس با آغاز سال تحصیلی را باید به فال نیک گرفت، چراکه یادآوری رشادتها و فداکاریهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، دانش آموزان را در راه تحصیل علم و دانش و حفظ کیان مملکت، پایدارتر خواهد کرد.
وی ادامه داد: شهید کسی ایت که تمام وجود خود را وقف رضای خداوند کرده است و با فداکاری و ایثار در راه حفاظت از اسلام و نظام اسلامی گام برداشته است.
این مسئول عنوان کرد: شهدای دانشمند نیز با نثار جان خویش در راه علم آموزی و کسب افتخار و اقتدار برای میهن اسلامی، به عنوان بهترین الگو برای جوانان و دانش اموزان کشور هستند و هم اکنون که دشمنان کوردل با ترور دانشمندان ایران اسلامی، گمان می برند که توانسته اند جلوی پیشرفت کشور را بگیرند، ادامه راه شهدای علم، وظیفه دانش آموزان و دانشجویان است.
ادامه جنگ تحمیلی دشمن علیه ایران در جبهه علم و دانش
طاهرنژاد گفت: دانش اموزان و دانشجویان باید با تحصیل علم و دانش، قله های علمی جهان را فتح کنند و با کسب افتخار برای ایران، به دشمنان نشان دهند که خون پاک شهدای دانشمند و هشت سال دفاع مقدس، پایمال نخواهد شد و قطره قطره خون آنها در رگ جوانان این مملکت جریان دارد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های تهران بیان کرد: دفاع از کیان کشور تمام نشدنی است و هنوز هم جنگ ادامه دارد، تنها جبهه آن تغییر کرده است و جوانان کشور باید در سنگر علم و دانش به دفاع از مملکت و نظام جمهوری اسلامی ایران بپردازند.
وی افزود: دشمن از وجود جوانانی همچون شهیدان احمدی روشن و رضایی نژاد و شهدای ایثارگر هشت سال دفاع مقدس، هراس دارد و جوانان نیز باید با پرورش روح و جسم و تعلیم و تعلم، راه شهدا را ادامه داده و ایران اسلامی را به اوج اقتدار و قدرت در جهان برسانند.


نظر شما