۱۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۸

انبارکی مطلق به مهر خبر داد:

جلوگیری از ورود 276 تن فرآورده‌های گوشتی مشکل‌دار به کنگان

جلوگیری از ورود 276 تن فرآورده‌های گوشتی مشکل‌دار به کنگان

کنگان - خبرگزاری مهر: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان از جلوگیری از ورود 91 خودرو با 276 هزار کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی مشکل‌دار به شهرستان کنگان خبر داد.

دکتر محمد انبارکی مطلق در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک روز ملی دامپزشکی به فعالیت‌های شش ماهه نخست سال 91 این نهاد اشاره کرد و اظهار داشت: در فصل‌های گرم سال و با شیوع بیماری‌های دامی به‌ویژه در جنوب کشور شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان همه تلاش خود را برای کنترل و پیشگیری از انتشار بیماری‌های دامی انجام می‌دهد.

وی به برخی از اقدامات صورت گرفته در این مدت اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا 37 هزار و 317 راس دام که 506 راس آن گاو و گوساله و 36هزار و 811 راس آن گوسفند و بز بودند علیه بیماری‌های مختلف دامی واکسینه شدند.  

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان اضافه کرد: بازدیدهای مداوم از مراکز عرضه فراورده‌های دامی یکی از موارد مهم در کنترل بیماری‌های مربوط به دام است که تلاش کردیم با جدیت انجام شود.

وی افزود: کارکنان دامپزشکی کنگان در شش ماهه نخست امسال با سه هزار و 510 مورد بازدید از مراکز عرضه و کنترل 725 مورد از خودروهای حامل مواد خام دامی وارده به شهرستان تلاش کم نظیری در این زمینه داشته اند.

انبارکی مطلق در ادامه بیان داشت: میزان محموله وارده به شهرستان که توسط بازرسین شبکه، کنترل بهداشتی شده یک میلیون و 670هزار و 111 کیلوگرم بوده است.

وی ادامه داد: همچنین حجم مواد خام دامی صادره از شهرستان که مورد کنترل و بازرسی بهداشتی صوررت گرفته برابر با 250 هزار کیلوگرم بوده و در این میان 91 خودرو با حجم فراورده ای بالغ بر 276 هزار کیلوگرم به عنوان مواد خام مشکل‌دار مورد تائید قرار نگرفت.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان میزان محموله های معدومی با حکم قضایی در شش ماه نخست امسال را سه هزار و 500 کیلوگرم عنوان کرد و اظهار داشت: در این بین از تعداد  یک هزار و 320 لاشه دام اعم از گاو، گوساله، گوسفند و بز در کشتارگاه سنی کنگان بازرسی به عمل آمد.

وی به بیماری‌های خطرناک انگلی دام اشاره کرد و افزود: شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان برای کنترل بیماری‌های انگلی بدن 238 راس گاو، 10هزار و 495 راس گوسفند و بز و همچنین 23 هزار و 260 متر مربع جایگاه دام سم‌پاشی شد.

وی کنترل بیماری‌های طیور را نیز یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های شبکه دامپزشکی کنگان دانست و اظهار داشت: سه هزار و 250 قطعه از طیور شهرستان کنگان علیه بیماری آنفولانزا و نیوکاسل واکسینه شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی کنگان افزود: همچنین 930 راس دام در درمانگاه شبکه در شش ماهه نخست امسال درمان و کنترل بیماری شدند.

کد خبر 1713091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha