پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۳۰

جهان بینی خبر داد:

بودجه باشگاه صبا به اداره کل ورزش و جوانان قم ارتباطی ندارد/ افتتاح اولین پیست کارتینگ در قم

بودجه باشگاه صبا به اداره کل ورزش و جوانان قم ارتباطی ندارد/ افتتاح اولین پیست کارتینگ در قم

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان قم بودجه باشگاه صبا را بی‌ارتباط با اداره کل ورزش و جوانان عنوان کرد و گفت: منابع مالی باشگاه صبا از سوی استانداری، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، حامیان مالی و... تامین می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس جهان بینی بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست خبری که در آستانه هفته تربیت بدنی و ورزش در سالن کنفرانس اداره کل ورزش و جوانان قم برگزار شد به تشریح برنامه‌های این هفته پرداخت و گفت: هفته تربیت بدنی با برگزاری برنامه مشترک ورزش صبحگاهی در بوستان‌های نجمه و نرگس و به صدا در آمدن زنگ سلامتی در مدارس قم آغاز می‌شود و برنامه‌های ورزشی نظیر میزبانی لیگ بر‌تر بسکتبال با ویلچر و اردوی تیم ملی جوجیتسو بانوان در قم نیز در این هفته برگزار می‌شود.

وی به افتتاح چند طرح عمرانی ورزشی اشاره کرد و افزود: یک سالن ورزشی با همکاری آستانه مقدسه در مجاورت استخر یاران افتتاح می‌شود. همچنین نمازخانه ورزشگاه یادگار امام(ره) قم در حاشیه دیدار تیم‌های صبای قم و فولاد سپاهان اصفهان افتتاح خواهد شد تا این ورزشگاه جزو اولین ورزشگاه‌های کشور در توجه به نماز در اماکن ورزشی باشد.

افتتاح اولین پیست کارتینگ در قم

مدیرکل ورزش و جوانان قم ادامه داد: همچنین اولین پیست کارتینگ استان با مشارکت بخش خصوصی ‏و شهرداری قم در بوستان غدیر آغاز به کار خواهد کرد و همزمان با افتتاح این طرح، مسابقات کارتینگ قهرمانی کشور نیز با شرکت تیم‌هایی از 13 استان در قم آغاز خواهد شد.

وی گفت: روز جمعه هفته جاری نیز همایش دوچرخه سواری همگانی از ورزشگاه شهید حیدریان تا بوستان علوی برگزار می‌شود و بطور همزمان، همایشی مشابه نیز در بوستان نرگس برای بانوان در نظر گرفته شده است.

مشکلات مالی در توسعه ورزش

جهان بینی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح چشم اندازهای رشد ورزش در استان اشاره کرد و بیان داشت: آمار ورزشکاران، پروژه‌ها، ملی پوشان و... نشان می‌دهد که توانسته‌ایم به چشم اندازهای تعیین شده در سال‌های گذشته دست پیدا کنیم و حرکتی رو به رشد داشته‌ایم و این برنامه‌ها و چشم انداز‌ها در سال جاری و سال آینده نیز به قوت خود باقی است اگرچه به تبع مشکلات اقتصادی دولت، حوزه ورزش نیز تحت الشعاع قرار گرفته است و با کمبود منابع مالی، حرکت صعودی ما ممکن است تحت تاثیر قرار گیرد.

جهان بینی در این خصوص ادامه داد: به هیئت‌های ورزشی استان اعلام کرده‌ایم که برنامه‌های خود را اولویت بندی کنند تا در تخصیص بودجه به رشته‌های مختلف ورزشی دچار مشکل نشویم و به اولویت‌ها بپردازیم. البته در این خصوص جلسه‌ای با استاندار قم خواهیم داشت تا با همفکری استانداری، برای برون رفت از تنگناهای مالی کنونی و آینده راه حلی بیابیم.

وی به توسعه فضاهای ورزشی در مصوبات سفر مقام معظم رهبری به قم اشاره کرد و گفت: مجموعه ورزشی نیروگاه و مجموعه ورزشی هفتم تیر بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند. در آینده سه پروژه روستایی شامل احداث سال سرپوشیده در روستاهای قمرود، لنگرود و باقر آباد با اعتبار 15 میلیارد ریال و پنج پروژه در قم شامل احداث استخر بانوان، سالن سرپوشیده 1500 نفره بانوان و سه سالن سرپوشیده در جمکران، منطقه یک و منطقه 2 به بهره برداری خواهند رسید که زمان بهره برداری آنها متفاوت و به وضعیت تأمین زمین و حل موانع مالی بستگی دارد.

جهان بینی همچنین در خصوص وضعیت زمین چمن مصنوعی و پیست تارتان ورزشگاه شهید حیدریان گفت: عملیات نصب چمن مصنوعی ورزشگاه شهید حیدریان به دلیل ایجاد اخلال در شناسایی پیمانکار پیست تارتان به حالت تعلیق درآمده است و علت آن تداخل فنی دو پروژه با هم است.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم به سرعت با شناسایی پیمانکار پیست تارتان و انجام امور مربوط به زیر سازی پیست، نصب چمن مصنوعی و همچنین نصب سه هزار صندلی جایگاه تماشاگران این ورزشگاه را نیز انجام دهیم و پیش بینی می‌کنیم این طرح بطور کامل در ایام دهه فجر افتتاح شود.

مدیرکل ورزش و جوانان قم از صبا نیز صحبت کرد و موضوع بودجه باشگاه صبا را بی‌ارتباط به اداره کل ورزش و جوانان دانست و افزود: منابع مالی باشگاه صبا از سوی استانداری قم، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، حامیان مالی و... تامین می‌شود حال آنکه اعتبارات اداره کل ورزش و جوانان از سوی وزارت ورزش و جوانان، ردیف‌های فرهنگی استانداری و واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی تامین می‌شود که بنا بر ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها در بین هیئت‌های ورزشی استان تقسیم می‌شود و این موضوع که بودجه این هیئت‌ها به باشگاه صبا سرازیر می‌شود به هیچ عنوان صحیح نیست.

وی در پایان گفت: در حال حاضر استان قم 40 هزار ورزشکار سازمان یافته دارد و 87 مکان ورزشی تحت نظر اداره کل ورزش و جوانان در این استان موجود است که از این تعداد 71 مکان شهری و مابقی روستایی هستند.
 

کد خبر 1721727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha