پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۱۱

فربانی عنوان کرد:

سوء مدیریت موجب ایجاد بسیاری از مشکلات اقتصادی در کشور است

سوء مدیریت موجب ایجاد بسیاری از مشکلات اقتصادی در کشور است

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریم ها نیست بلکه سوء مدیریت است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین قربانی ظهرشنبه در شورای اداری استان گیلان اظهارداشت: مسئولان باید با برنامه ریزی هدفمند و تلاش مضاعف دغدغه اساسی مردم یعنی معیشت را بهبود بخشند.

وی قانون محوری در جامعه را اساس امنیت و سرمایه گذاری دانست و افزود: قانون محوری اساس سیاست کشور را تشکیل می دهد زیرا نظم در جامعه در سایه ایمان به قانو ن و عمل به آن پدید می آید.

 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: سرمایه گذاری در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی جوامع نقش بسیار مهمی دارد.

وی بر لزوم شناسایی صحیح مزیت های نسبی استان در زمینه تخصیص منابع سرمایه گذاری تاکید کرد و افزود: با هدایت منابع سرمایه گذاری به مولدترین و کارآمدترین بخش ها، زمینه استفاده کارآمد از منابع محدود در برای تسریع رشد اقتصادی فراهم خواهد شد.

قربانی در ادامه با بیان اینکه تکمیل زودهنگام پروژه های نیمه تمام رضایت مندی مردم را به همراه دارد، تاکید کرد: نمایندگان مجلس با تمام توان در خدمت مسئولان اجرایی هستند تا پروژه های نیمه تمام عمرانی هرچه زودتر به بهره برداری برسند.

کد خبر 1724462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha