پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۴۷

حجت الاسلام ترابی:

مساجد نقش مهمی در جاودانه کردن ارزش‌های انقلاب اسلامی دارند

مساجد نقش مهمی در جاودانه کردن ارزش‌های انقلاب اسلامی دارند

سمنان-خبرگزاری مهر: امام جمعه شاهرود گفت: مساجد نقش موثری در جاودانه کردن ارزش های انقلاب اسلامی برای مقابله با جنگ نرم دشمنان دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود ترابی شامگاه یکشنبه در نشستی با مسئول نظارت بر دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان سمنان، یکی از شاخص های مهم مسجد، نیروسازی برای انقلاب عنوان کرد و گفت: باید در این راستا کانون های مساجد نقش بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره  بر اینکه مسجد یکی از مکان های مهمی است که دارای جاذبه های فراوان است، اظهار داشت: توجه به فعالیت های کانون های مساجد می تواند جوانان را بیشتر به سمت مسجد جذب کند.

امام جمعه شاهرود افزود: کانون های مساجد باید با امام جماعت مسجد کاملا همراه باشند و نظرات امام جماعت مساجد را برای اجرای برنامه ها در نظر بگیرند.

ترابی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از مسجد شروع شد و تداوم آن باید از مساجد باشد، اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند در این زمینه نقش داشته باشند.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان نیز در این نشست، افزود: این کانون‏‌ در زمینه‏‌های مختلف آموزشی، روان‏‌خوانی و روخوانی قرآن کریم، احکام، اصول عقاید، زبان‏‌های عربی و انگلیسی، کلاس‏‌های هنری، خطاطی، طراحی و تئاتر فعالیت می‏‌کنند.

حجت الاسلام سید محمود حسینی افزود: از مجموع 44 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان شاهرود، 23 باب شهری و 21 باب روستایی است که این کانون‏‌ها باید بیشتر تقویت شوند.

وی در پایان با اشاره به اینکه نیاز به راه‏‌اندازی 10 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان شاهرود احساس می‏‌شود اظهار داشت: شش کانون در شاهرود و در شهر بسطام و هر کدام از روستاهای رویان، ده‏ملا، خیج باید و دشت شاد یک کانون راه‏‌اندازی می شود.

کد خبر 1725672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha