پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۱۸

علایی:

تندیس کوچکترین شهید دانش آموز استان در گرمی رونمایی می شود

تندیس کوچکترین شهید دانش آموز استان در گرمی رونمایی می شود

گرمی – خبرگزاری مهر: فرماندار گرمی از ساخت و رونمایی تندیس تمام قد شهید مرحمت بالازاده کوچکترین شهید دانش آموز استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود علایی ظهر دوشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ و ایثار و شهادت گرمی اضافه کرد: این تندیس پس از تکمیل در میدان بسیج این شهرستان نصب و رونمایی خواهد شد.

شهید مرحمت بالازاده دانش آموز 11 ساله ای بود که حکم جهاد و حضورش در جبهه را از دست رهبر کبیر انقلاب دریافت کرد و پس از سه سال اعزام در 21 اسفند 1363 در عملیات بدر در جزایر جنوببه جبهه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

فرماندار گرمی همچنین از ساماندهی گلزارهای شهدا در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: 50 گلزار شهدا در مناطق مختلف گرمی تاکنون ساماندهی نشده که نسبت به ساماندهی آنها اقدام خواهد شد.

معاونت سیاسی امنیتی استاندار اردبیل نیز در این جلسه شهادت و از خود گذشتگی در راه ارزشهای معنوی و والا را جزو سنتهای الهی است.
 
عباس دستباز با تاکید بر توجه جوانان به فرهنگ ایثار و شهادت افزود: در همین راستا دستگاه های اجرایی استان باید هماهنگی بیشتری با شوراهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستانها داشته باشند.

پیش از این تندیس دیگری از این شهید دانش آموز در شهرستان گرمی نصب شده بود که به دلیل عدم پرداخت مناسب با اعتراض شهروندان گرمی و خانواده این شهید مواجه شده بود.


 
کد خبر 1725977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha