حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: 90 هزار بافنده در استان کردستان فعالیت دارند که 27 هزار نفر از آنها از خدمات بیمه بهره مند هستند و هم اکنون روند تحت پوشش قرار دادن دیگر بافندگان فرش دستباف استان در بیمه تامین اجتماعی ادامه دارد.
وی افزود: توسط این تعداد بافنده در هر سیکل تولید بیش از 60 هزار متر مربع فرش دستباف تولید می شود و کردستان ظرفیت بیشتری را در این حوزه در اختیار دارد.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: در راستای اشتغالزایی و حمایت از تولید کنندگان فرش دست باف تسهیلات وام خود اشتغالی به آنها اعطا شده است.
رحیمی یادآور شد: بر اساس دستورالعمل اجرایی مرکز ملی فرش ایران هیئت های متشکل از طراحان، تولید کنندگان و پژوهشگران جهت ارزیابی به خارج از کشور اعزام می شوند که انتظار می رود این کار در راستای معرفی فرش کردستان موثر باشد.
وی با اشاره به مشهور بودن فرش دستباف سنندج و بیجار در جهان ادامه داد: نیاز است با برنامه ریزی درست و حمایت های همه جانبه تمامی طرح ها و مدل های فرش دستباف استان کردستان به کشور و جهان معرفی شود.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار داشت: آموزش جزو برنامه های اصلی این سازمان است و کارگاه های آموزشی به صورت متمرکز در مرکز استان و روستاها دایر است.
رحیمی گفت: صادرات این محصول در استان کردستان به صورت متفرقه انجام می شود و نیاز است حجم تجاری به صورت یکپارچه صورت گیرد تا جایگاه فرش دستباف کردستان به جهان معرفی شود.
نظر شما