مدیر گروه تاریخ دانشگاه پیام نور مرکز سقز در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در این نمایشگاه 104 قطعه اسکناس قدیمی در عرصه دید عموم گذاشته شده است.
صالح امین پور افزود: اسکناس های این نمایشگاه شامل تحولات تاریخی اسکناس در ایران از زمان قاجار یعنی سال 1306 هجری قمری تاکنون بوده و در کنار آن نمونه ای از اسکناس های قدیمی کشورهای روسیه تزاری و شوروی سابق، پاکستان، فرانسه، سوریه، لبنان و کره نیز به نمایش گذاشته شده است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز سقز هدف از برپایی این نمایشگاه را، آشنایی مردم با سیر تحول تاریخی اسکناس در ایران، نقش اسکناس در داد و ستدها، شناساندن جنبه های مختلف مطالعات و بررسی های تاریخی از جمله در زمینه اقتصاد و نمایش توانمند و خلاقیت های دانشجویان رشته تاریخ اعلام کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز سقز نیز با تجلیل از برگزارکنندگان نمایشگاه بیان کرد: برگزاری این نمایشگاه ها کمک شایانی به آشنایی با مناسبات اقتصادی و اجتماعی ایران در گذشته تاکنون می کند.
نادر پروین گفت: پول یکی از نمادهای هویتی، اقتصادی و سیاسی هر کشوری بوده که فصل بزرگی را در تاریخ اندیشه های اقتصادی به خودش اختصاص داده و جایگاه ویژه ای در زندگی داشته و برگزاری این نمایشگاه دارای اهمیتی مضاعف است.
گفتنی است اسکناس ها و مدارک این نمایشگاه توسط "هیوا بی نیاز" دانشجوی رشته تاریخ گردآوری شده است.
نظر شما