پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۴

سردار میرزایی خبر داد:

کشف بیش از 9میلیون ریال کالای احتکار شده در استان سمنان

کشف بیش از 9میلیون ریال کالای احتکار شده در استان سمنان

سمنان-خبر گزاری مهر: فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف بیش از 9 میلیون ریال انواع لوازم خانگی و مداد غذایی احتکار شده در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا میرزایی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبر نگاران در محل فرماندهی انتظامی استان سمنان اظهار داشت: ماموران پلیس آگاهی این استان با هماهنگی مقام قضایی در قالب طرح مشترک همراه با بازرسان مجمع امور صنفی و تعزیرات حکومتی از چند انبار در استان سمنان بازدید و کالاهایی را کشف کردند.

وی افزود: در این بازدیدها انواع لوازم خانگی و مواد غذایی احتکار شده به ارزش بیش از 9 میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

میرزایی با اشاره به این مطلب که در این ارتباط 51 دستگاه یخچال، 34 دستگاه ماشین لباسشوئی، 86 دستگاه انواع تلویزیون، 21 دستگاه ماشین ظرفشویی، 70 دستگاه سینما خانواده، بیش از 10 دستگاه بخاری و ... که احتکار شده بود کشف شد، اظهار داشت: در زمینه مواد غذایی نیز شش هزار و 800 کیلوگرم روغن نباتی، هفت هزار کیلوگرم برنج، هفت هزار و 600 قوطی رب گوجه فرنگی و ... کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان سمنان تصریح کرد: در ارتباط با این کشفیات برای هشت نفر پرونده تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان سمنان ارسال شد.

میرزایی بر عزم جدی پلیس برای برخورد با برهم زنندگان امنیت اقتصادی در این استان تاکید کرد و گفت: در وضعیت کنونی اقتصاد کشور و تحریم های دشمنان عده ای سودجو از این فرصت سوء استفاده می کنند.

وی از مردم خواست با گزارش های خود به مرکز فوریتهای پلیسی 110 نیروی انتظامی را در برخورد با محتکران و سودجوایان یاری کنند.
کد خبر 1749390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha