ستارهدايت خواه در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه اين طرح به معناي ايجاد مد و لباس خاصي براي مردم نيست ، افزود: اين گونه نيست كه مجلس يك طرحي را پيشنهاد بدهد و مردم ملزم به رعايت آن شوند و اصلا اين امر منطقي و امكان پذير نيست و ما نمي توانيم براي مردم تعيين تكليف كنيم.
وي خاطر نشان كرد: بلكه طرح ساماندهي مد و لباس يك نوع سياستگذاري و جهت دهي براي مسوولين و دست اندركاران در توليد پارچه و لباس و همچنين واردات آنها است ، برهمين اساس نهادهاي ملي در طراحي لباس با رعايت تنوع طلبي ، ارزشهاي ملي و ديني ايرانيان را نيز مد نظر قرار خواهند داد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس تاكيد كرد: با توجه به اينكه روحيات وفرهنگ هموطنان در مناطق و استانهاي مختلف متفاوت است بنابراين بايد مسوولين دستگاههاي ذيربط اين فرهنگها را مورد توجه قرار داده و از كشورهاي بيگانه درطراحي مد و لباس الگو برداري نكنند.
هدايت خواه گفت: همانطور كه در طول تاريخ نيز ديده شده مردم را نمي توان اجبار كرد تا نوع خاصي از لباس را بپوشند بلكه آنها بايد با ارتقاي فرهنگي به اين امر برسند كه چه لباسي بايد بپوشند تا متناسب با فرهنگ و ارزشهاي اسلامي و انقلابي باشد .
نظر شما