پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۹۱، ۹:۵۱

حجت الاسلام صادق زاده:

احیای فرهنگ پذیرش امر به معروف در کشور/ لزوم آموزش شیوه های تذکر لسانی

احیای فرهنگ پذیرش امر به معروف در کشور/ لزوم آموزش شیوه های تذکر لسانی

بجنورد- خبرگزاری مهر: قائم مقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور بر لزوم احیای فرهنگ پذیرش این فریضه و نیز آموزش آمران به معروف و ناهیان از منکر در کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد صادق زاده عصر پنج شنبه در همایش ملی امر به معروف و نهی از منکر در بجنورد افزود: لازم است برای تحقق فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، فرهنگ پذیرش آن احیا شود و مردم را برای اجرا و تاثیر پذیری از امر به معروف و نهی از منکر آماده کرد.

وی با تاکید بر آموزش شیوه های تذکر لسانی به آمران به معروف و ناهیان از منکر اظهار داشت: می بایست امر به معروف و نهی از منکر به همراه محبت و عطوفت اجرا شود چرا که در غیر این صورت نتیجه معکوس خواهد داد.

حجت الاسلام صادق زاده با اشاره به اینکه در بیش از 300 آیه قرآن کریم به موضوع امر به معروف و نهی از منکر پرداخته شده است، افزود: بر این اساس نمی شود به جامعه ای که در آن، این فریضه الهی اجرا نمی شود، جامعه اسلامی مناسب گفت.

وی همچنین با یادآوری دستاوردهای 33 ساله انقلاب اسلامی، این دستاوردها را با موفقیت های 300 سال اخیر ایران برابر دانست و اظهار داشت: با این وجود به علت اینکه موضوع امر به معروف و نهی از منکر به درستی در جامعه پیاده نشده، کشور ایران هنوز به جایگاه برتر خود نرسیده است.

همایش ملی امر به معروف و نهی از منکر از صبح پنج شنبه به همت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در محل سالن بصیرت دانشگاه پیام نور بجنورد آغاز شده است.

این همایش ملی به مدت یک روز و با مشارکت تمام دانشگاه ها و حوزه های علمیه خراسان شمالی برگزار می شود و 69 مقاله نیز از استان های مختلف کشور در این همایش ارائه می شوند.

از این تعداد 11 عنوان مقاله در قالب سخنرانی و 58 عنوان نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

محورهای اصلی این همایش شیوه زندگی سالم، رفتارهای پرخطر، سلامت اداری، اخلاق حرفه ای در علوم پزشکی، تعلیم و تربیت، سلامت فردی، سلامت جامعه و رویکردهای اجرای امر به معروف ونهی از منکر است.

خراسان شمالی به عنوان استان پایلوت در زمینه امر به معروف و نهی از منکر انتخاب شده و دانشگاه علوم پزشکی نیز به عنوان نهادی که فعالیت ذاتی آن در ارتقاء سلامت جامعه، دربردارنده امر به معروف و نهی از منکر است، در این زمینه اقدام به برگزاری همایش ملی امر به معروف و نهی از منکر کرده است.

کد خبر 1765559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha