به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند در نامهای به رئیس جمهور با اشاره به اینکه تاکنون درصد ناچیزی از نقدینگی اعتبارات استان بوشهر به خزانه معین واریز شده از رئیس جمهور درخواست کرده ابلاغ تخصیص 100 درصدی نقدینگی اعتبارات استان بوشهر به خزانه معین انجام شود.
دفتر رئیس جمهور نیز به معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور دستور داده به درخواست استاندار بوشهر رسیدگی و مساعدت شود.
پروژه راه آهن شیراز، بوشهر، عسلویه تسریع شود
فریدون حسنوند استاندار بوشهر همچنین در نامهای به رئیس جمهور خواستار تسریع در اجرای پروژه راه آهن شیراز، بوشهر و عسلویه شده است.
استاندار بوشهر در این نامه با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در عرصه نفت، گاز و صنایع پائین دستی، وجود شبکه ریلی در این استان را یک ضرورت دانسته است.
وی از رئیس جمهور درخواست کرده وزارت راه و شهرسازی و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی برای تسریع در اجرای پروژه راه آهن شیراز، بوشهر و عسلویه اقدامات لازم را انجام دهد.
در همین ارتباط دفتر رئیس جمهور به نیکزاد وزیر راه و شهرسازی و معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور دستور داده نسبت به درخواست استاندار بوشهر اقدام لازم انجام شود.
نظر شما