به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکاری بعد از ظهر شنبه در جلسه بررسی طرحهای عمرانی استان هرمزگان، بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به دلیل کسری اعتبارات و عدم تخصیص ردیف های بودجه در سال جاری 20 میلیارد تومان کسری بودجه دارد و فوق العاده جذب کارکنان این دانشگاه به تعویق افتاده است.
وی ادامه داد: اگر اعتبارات سال 92 دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان مانند سال 91 دیده شود کسری بودجه دانشگاه به بیش از 50 میلیارد تومان خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به تاخیر عملیات اجرایی مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور به استان هرمزگان عنوان کرد: ساخت بیمارستان 220 تختخوابی پردیس بندرعباس از مصوبات دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور که وزارت راه و شهرسازی مجری این طرح است به دلیل عدم تخصیص اعتبارات متوقف است.
وی افزود: عملیات اجرایی بیمارستان 220 تختخوابی مادر و کودک بندرعباس هم نیز مشکل اعتباری دارد که امیدواریم نمایندگان مجلس در لایحه بودجه با تخصیص اعتبارات این مشکلات را رفع کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان رودان هم مشکل اعتباری دارد.
وی اضافه کرد: بیمارستان دوم میناب و بیمارستان سیریک از مصوبات سفر سوم رئیس جمهور در انتظار مجوز کمیسیون 32 و 215 هستند.
شکاری تصریح کرد: دانشکده دندانپزشکی و دانشکده پرستاری و مامایی به ترتیب با 30 و 40 درصد پیشرفت معطل تخصیص اعتبار مانده اند.
وی تخصیص اعتبار برای راه اندازی آمبولانس هوایی در بندرعباس را از پروژه های مهم و ضروری استان هرمزگان برشمرد و بر لزوم توجه به سلامتی آب شرب شهرستانهای شرق هرمزگان تاکید کرد.
نظر شما