به گزارش خبرنگار مهر، مراسم نکوداشت هوشنگ مرادی کرمانی و پانزدهمین سالگرد تاسیس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان شب گذشته، دوشنبه 9 بهمن در حالی در تالار شهناز خانه هنرمندان برگزار شد که انبوه میهمانان حاضر در این مراسم در طول سه ساعت اجرای این برنامه ایستاده روی پا، به تماشای این مراسم پرداختند.
در این مراسم جدا از برخی اعضای انجمن، چهرههایی چون هوشنگ گلمکانی، جعفر پناهی و کیومرث پوراحمد نیز حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم و پس از اجرای چند قطعه موسیقی، مجید راستی رئیس هیئت مدیره انجمن نویسندگان کودک و نوجوان به سخنرانی پرداخت.
راستی با اشاره به اینکه امید دارد که او و سایر همکارانش بتوانند تا آخرین قدم ممکن در دنیای واژهها و قصهها قدم بزنند، گفت: نویسندگان وقتی به هم میرسند با یک کلمه معمولی «چطوری؟» از هم سراغ میگیرند و همین عبارت ساده است که حرفهای زیادی در خود دارد؛ از وضعیت نشر و کاغذ تا اوضاع فرهنگی کشور.
وی ادامه داد: امید، پایگاه اصلی ما نویسندگان است و باید کودکانمان را نیز به این سمت هدایت کنیم.
راستی همچنین گفت: اخیرا فردی در یک مکالمه به من گفت: استاد! به او پاسخ دادم که به من نباید بگویی استاد، اما من خودم به خودم میگویم استاد! به خاطر اینکه همیشه حس میکنم باید استاد خودم باشم و به خودم یاد دهم، اما از دیگران باید یاد بگیرم.
در ادامه این مراسم و پس از پخش زندگینامه صوتی مرادی کرمانی به قلم خودش و با صدای حدیث لزرغلامی، حمیدرضا شاهآبادی به سخنرانی پرداخت.
بزرگداشت نویسندگان به آنها هویت میبخشد
وی با ابزار خوشحالی از حضورش در این مراسم اظهار کرد: وقتی صحبت از بزرگداشت گرفتن برای بزرگان میشود، همه حس میکنیم هویت داریم و زندهایم و کار میکنیم و مهمتر از آن سقفی مشترک وجود دارد که زیر آن همه ما میتوانیم بگوییم که نویسندهایم.
وی افزود: ما به سابقه بزرگی تکیه زدهایم که به ما امیدواری میدهد و بر شانه مردان بزرگی سوار شدهایم که راه را برای ما ساختهاند.
شاهآبادی در ادامه با اشاره به کتاب «شما که غریبه نیستید» افزود: چقدر خوب است که بهترین اثر یک نویسنده گزارش او از زندگی خودش باشد. این اتفاق برای آقای مرادی در این کتاب افتاده است و من وقتی آن را خواندم از سر شوق به او زنگ زدم و به خاطر نوشتن این اثر از او تشکر کردم.
این نویسنده در ادامه به قرائت دو صفحه پایانی این کتاب پرداخت و گفت: مرادی کرمانی کسی است که به گذشتهاش دین دارد و حتی نسبت به آن احساس گناه میکند. او برای آینده و آدمهای اطراف خودش نگران است و حس میکند برای آنها کم گذاشته است.
وی تاکید کرد: مرادی کرمانی به معنی واقعی کلمه نویسنده است و باید او را مردی بنامیم که نگران آینده همه ماست و من برایشان آرزوی سربلندی میکنم.
پس از این اظهارت نیز یک نمایش عروسکی با موضوع چگونه باید آرزویی داشت، برای حاضران پخش شد.
نظر شما