۲۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۴۸

20 سامانه خودکار هواشناسی هواپیمایی در کشور احداث می‌شود

20 سامانه خودکار هواشناسی هواپیمایی در کشور احداث می‌شود

رئیس سازمان هواشناسی کشور از افتتاح 20 سامانه خودکار هواشناسی هواپیمایی تا پایان سال 92 خبر داد.

بهرام صناعی در گفتگو با خبرنگار مهرافزود: تاکنون 12 سامانه خودکار هواشناسی در فرودگاه‌های مهرآباد، امام خمینی (ره)، مشهد، بیرجند، بوشهر، سنندج، کرمانشاه، خوزستان، اردبیل، ایلام، گرگان و ارومیه افتتاح شده است.
 

به گفته وی، در فرودگاه‌های اردبیل، گرگان و ارومیه احداث این سامانه در حال اجراست و دو فرودگاه اهواز و رشت نیز با وجود اقدامات انجام گرفته به دلیل مشکلات زیرساختی بزودی افتتاح می شوند.
 

رییس سازمان هواشناسی کشور با بیان این که احداث این سامانه‌ها برای افزایش دید هواپیماها هنگام نشست و برخاست است، افزود: با احداث این سامانه محدودیت دید در  فرودگاه‌از  هزار و 200 متر به زیر 500 متر رسیده و پرواز هواپیماها کمتر دچار محدودیت می شود.

به گفته وی،  برای خرید سیستم‌های این سامانه در گذشته 500 میلیون تومان اعتبار نیاز بود که امسال این میزان به 2 میلیارد و 200 میلیون تومان رسیده است.

کد خبر 1815444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha