پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۱۴

گنجی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم عنوان کرد:

مسیر قم برای قاچاقچیان مواد مخدر یک خط قرمز محسوب می‌شود

مسیر قم برای قاچاقچیان مواد مخدر یک خط قرمز محسوب می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: دادستان قم مسیر قم را خط قرمز قاچاقچیان برای انتقال مواد مخدر به تهران عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی برزگر گنجی گفت: یکی از موضوعات مهمی که ما در شهر قم با آن مواجه هستم و مدیران شهر علی الخصوص اعضای شورای اسلامی شهر باید از آن اطلاع داشته باشند بحث مواد مخدر و تبعات اجتماعی آن است که با همکاری وتعامل دستگاهها بصورت ویژه پیگیری و حل شود.

وی با اشاره به ترانزیت مواد مخدر از استان قم گفت: از مسیرهای موجود برای قاچاق مواد مخدر به تهران، مسیر شهر قم برای قاچاقچیان مواد مخدر یک خط قرمز محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر ترانزیت مواد مخدر از استان قم با کاهش محسوسی روبرو شده است . که این امر با پیگیری ها و برخورد های که صورت گرفته محقق شده است.

دادستان قم با توجه به نبود مرکز ترک اعتیاد دولتی و گرمخانه در استان قم گفت: متاسفانه با توجه به نزدیک شدن به سال جدید و مسافرتهای مردم چنین مرکزی در قم وجود ندارد که از شهرداری می‌خواهم این موضوع را پیگیری نماید تا دادستانی با همکاری دستگاه‌های زیربط در خصوص برخورد با کارتن خوابها و معتادین اقدام نماید تا  برای مردم مشکلی ایجاد نشود.

وی با توجه به حساست‌های موجود در برطرف کردن مشکلات شهری در شهر قم، بیان داشت: شورایی با حضور نماینده شهرداری، شورای اسلامی شهر و دادستانی تشکیل شود و موضوعات مهم مورد بحث بررسی قرار گرفته و با انعکاس نظرات خود به دادستانی بتوانیم مشکلات موجود را با درایت بیشتری حل نمائیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این دیدار ضمن تقدیر از حضور دادستان و نماینده قم در جلسه رسمی شورا، برگزاری جلسات منظم در سطح مدیران دستگاه‌های اداری در برطرف کردن مشکلات شهر و شهروندان را مهم برشمرد.

حجت الاسلام سید محمد آتش زر افزود: شورای اسلامی شهر در همکاری و تعامل با دستگاه‌ها همواره پیش قدم بوده و در این راه از هیچ کوششی فرو گذار نخواهد بود.

تشکیل شورای حقوقی در شهرداری قم

شهردار قم نیز در این جلسه بیان داشت: برخی از مشکلاتی که در شهر مشاهده می‌شود را می‌توان با تعامل و کمک دستگاه قضائی برطرف نمود و از هزینه‌های مدیریت شهری بکاهیم و از ورود افراد سودجو در مسائل مختلف جلوگیری نمائیم.

محمد دلبری در ادامه افزود: شهرداری قم در این  زمینه یک شورای حقوقی تشکیل داده است و مسائل مدیریت شهری را از این طریق پیگیری می‌نماید که مسئولیت این گروه برعهده آقای دکتراسلامی است که چندین سال سابقه در امر قضاوت دارد و مسائل را به دقت مورد پیگیری قرار می‌دهد.

وی در ادامه عنوان نمود:یکی از مهمترین مواردی که  شهرداری  در دستور کار قرارداده  ستاد پیشگیری از تخلفات شهری است  که در برخی موارد با مشکل مواجه می شود که با همکاری نیروی انتظامی ودستگاه قضائی این مشکلات حل خواهد شد.

شهردار قم همچنین خواستار همکاری بیشتر دستگاهی قضائی با پلیس ساختمان در برخورد با تخلفات ساختمانی شد.

وی در پایان تأکید کرد: یکی از مشکلاتی که شهرداری  در مدیریت شهری با آن مواجه هست تخلفات دستگاههای اداری استان است که باید دادستانی دراین زمینه ورود نماید تا در آینده بین دستگاههای اداری  استان خللی ایجاد  نشود.

کد خبر 2006031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha