پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ اسفند ۱۳۹۱، ۹:۴۹

در پاسخ به مهر عنوان شد؛

موادمخدر همچنان جرم و آسیب نخست کشور

موادمخدر همچنان جرم و آسیب نخست کشور

معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اعلام 10 جرم نخست کشور گفت: بر خلاف این آمارها همچنان مواد مخدر جرم و آسیب نخست کشور محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلیرضا صدر حسینی در حاشیه گردهمایی معاونین پشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در دادگستری ها در پاسخ به خبرنگار مهر درباره وضعیت بودجه و تعامل بین دستگاهها برای پیشگیری از وقوع جرم گفت: هر سال بودجه پیشگیری از وقوع جرم در لایحه بودجه توسط دولت پیشنهاد شده و مجلس تصویب می کند و این بودجه به تمامی دستگاهها اختصاص داده می شود و قرار است بر حسب وظایف و ماموریت هر دستگاه این بودجه تعلق بگیرد البته با توجه به مشکلات اقتصادی که داریم سال آینده مشکلاتی در این اعتبارات وجود خواهد داشت.

وی افزود: در دو سال اخیر کارهای خوبی انجام شده و شوراهای پیشگیری از وقوع جرم استانی توانسته اند با تعامل 20 دستگاه اقدامات لازم را انجام دهند و بدون الزام قانونی این تعاملات وجود دارد البته منتظر تصویب لایحه پیشگیری از وقوع جرم هستیم تا کار قانونی پیش برود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد اینکه کدام جرم کشور در اولویت پیشگیری قرار دارد، گفت: قوه قضاییه و مرکز آمار و اطلاعات دستگاه قضا 10 جرم نخست را اعلام کرده است و مواد مخدر در رده پایین قرار دارد ولی به طور مستقیم یا غیر مستقیم همچنان مواد مخدر در رتبه جرائم و آسیب های اجتماعی قرار دارد.

صدرحسینی در پاسخ به اینکه آیا اعدام پیشگیری از وقوع جرم محسوب می شود، گفت: اعدام تنها راه نیست و در کنار راههای دیگر مانند کیفرهای سخت می تواند تاثیر گذار باشد. در این نشست با معاونین پیشگیری از وقوع جرم استانها هم فکری می کنیم تا بهترین راه کارها و روش ها مناسب برای تعامل با دستگاهها در بحث پیشگیری از وقوع جرم انجام شود.

کد خبر 2012705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha