به گزارش خبرگزاري مهر، خبرگزاري سوريه (سانا) به نقل ازيك منبع اطلاع رساني رسمي اين كشوراعلام كرد: دمشق ازشيوه- اي كه آمريكا در روابط بين الملل در پيش گرفته است، شگفت زده است و معتقد است چنين بيانيه اي از سوي وزارت دارايي آمريكا (در مسدود كردن حسابهاي بانكي دو مسئول سوري) در حقيقت انحراف نگاه ها ازتجاوز اسرائيل به جنوب لبنان و افزايش فشارهاي رسانه اي و سياسي بر سوريه است كه دمشق كاملا آنها را رد مي كند.
به گفته اين منبع اطلاع رساني سوريه، دمشق از سفير خود در واشنگتن خواسته است در اين باره از وزارت امور خارجه آمريكا توضيح بخواهد .
وزارت دارايي آمريكا حساب هاي بانكي وزيركشور سوريه و رئيس سازمان امنيتي سابق اين كشور در لبنان را به اتهام حمايت از تروريسم و تلاش براي بر هم زدن ثبات منطقه مسدود كرد.
شايان ذكر است وزارت خزانه داري آمريكا دربيانيه اي روزگذشته اعلام كرد كه حساب هاي بانكي غازي كنعان وزيركشورو رستم غزاله رئيس سازمان امنيت و اطلاعات سابق سوريه در لبنان را به اتهام حمايت از تروريسم و تلاش براي بر هم زدن ثبات منطقه مسدود كرده است.
با انتقاد از مسدود شدن حساب هاي بانكي دو تن از مسئولانش از سوي آمريكا؛
دمشق آمريكا را به تحريف نگاه ها از تجاوزات اسرائيل به لبنان متهم كرد
سوريه تصميم واشنگتن در مسدود كردن حساب هاي بانكي دو تن از مسئولان بلندپايه سوري را مورد انتقاد قرار داد و آن را در راستاي افزايش فشارها بر سوريه و منحرف كردن نگاه ها از تجاوزات اسرائيل به جنوب لبنان قلمداد كرد.
کد خبر 201717
نظر شما