پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۵۲

در تعطيلات نوروزي/

8970 خانوار در مدارس خراسان شمالی اسكان يافتند

8970 خانوار در مدارس خراسان شمالی اسكان يافتند

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون اسكان ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي خراسان شمالي گفت: در تعطيلات نوروزي سال جاري هشت هزار و 971 خانواده در مدارس محل اسكان مسافران نوروزي این استان پذیرش شدند.

محمد وحیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: اسکان مسافرین نوروزی در هفت پایگاه اسکان آموزش و پرورش خراسان شمالی از روز 28 اسفند ماه 91 آغاز شد و تا 13 فروردين سال جاري نيز ادامه داشت.

وي با بيان اينكه در طرح نوروزي سال جاري هزار و 450 کلاس درس در 195 آموزشگاه این استان براي اسكان مسافرين نوروزي در رده های یک تا سه، تجهیز و آماده سازی شده بود، اظهار داشت: در اين مدت 47 هزار و 278 نفر در قالب هشت هزار و 971 خانوار در اين مدارس پذيرش و اسكان شدند.

اين مسئول با بيان اينكه ميزان اسكان مسافرين نوروزي در مدارس استان در تعطيلات نوروزي سال 92 به نسبت سال گذشته حدود 72 درصد افزايش يافت، تصريح كرد: در تعطيلات نوروزي سال پيش 27 هزار و 470 نفر در قالب چهار هزار و 580 خانوار در این استان اسكان یافته بودند.

وي با اشاره به اينكه در سال جاري خانواده های پذیرش شده در مدارس خراسان شمالي شامل خانواده های فرهنگي، كاركنان دولت و لشكري و سایر اقشار بوده اند، افزود: از ميزان كل مسافرين نوروزي پذيرش شده در مدارس استان، 64 درصد فرهنگي، 13 درصد كاركنان دولت و لشكري و23 درصد نيز مابقي اقشار بودند.

کد خبر 2025330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha