محمود علی رکنی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: استفاده از فاضلاب ها در آبیاری با توجه به محدودیت منابع آب در صورت رعایت استانداردهای زیست محیطی روشی ارزشمند است.
وی گفت: سرانه تولید فاضلاب روزانه در قم برای هر نفر 150 لیتر است که چنانچه در تعداد جمعیت ضرب شود میزان فاضلاب تولید شده حجم انبوهی را شامل می شود که با توجه به ارزش منابع آب چنانچه بازچرخانی شود و به زنجیره حیات انسانی بازگردد اقدامی ارزشمند است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم بیان کرد: از فاضلاب می توان با رعایت استانداردهای زیست محیطی برای آبیاری باغات و گسترش فضای سبز استفاده کرد، همچنین می تواند برای تامین حق آبه ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی گفت: فاضلابها در کشورهای بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد که البته برای استفاده از آنها باید ملاحظات دینی و شرعی نیز شود.
رکنی با اشاره به اینکه استفاده از آبهای فاضلاب برای آبیاری باغات و فضای سبز در صورت رعایت استانداردهای زیست محیطی ضرر ندارد افزود: می توان با توجه به محدودیت منابع آب، استفاده از این آبها را به یک فرصت تبدیل کرد.
رکنی در گفتگو با مهر:
استفاده از آب فاضلاب در آبیاری باغات و فضای سبز قم ضروری است
قم - خبرگزاري مهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم استفاده از فاضلاب ها در آبیاری باغات و فضای سبز قم را با توجه به محدودیت منابع آب ضروری عنوان کرد.
کد خبر 2026657


نظر شما