۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۳۱

دانشگاه علمی کاربردی البرز میزبان گفتمانی برای عفاف و حجاب

دانشگاه علمی کاربردی البرز میزبان گفتمانی برای عفاف و حجاب

کرج - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی نخستین کنگره بزرگداشت مقام حضرت زهرا(س) از برگزاری نشست پرسش و پاسخ درخصوص فلسفه "عفاف و حجاب" به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر در البرز خبر داد.

رسول عطاپوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: نشست تخصصی دیگری از سلسله برنامه های نخستین کنگره بزرگداشت حضرت زهرا(س) امروز یکشنبه هشتم اردیبهشت ماه ساعت 16 در محل "دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر" واحد استان البرز توسط اداره کل ارشاد برگزار می شود.

وی افزود: حجت الاسلام حمید وحیدی به عنوان سخنران ویژه این مراسم در جمع شماری از دانشجویان و علاقمندان حضور پیدا کرده و در نشست پرسش و پاسخ به سوالات متدوال جوانان پیرامون مسئله عفاف و حجاب می پردازد.

" دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر" واحد استان البرز در میدان مهران، بلوار اقاقیا امروز یکشنبه ساعت 18 میزبان علاقمندان به پرسمان تخصصی "عفاف و حجاب" است.

کد خبر 2042308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha