به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رحيمي در جلسه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي که در بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران برگزار شد، بر لزوم تدوين گزارشي جامع از عملکرد و اقدامات ستاد طي سالهاي اخير تاکيد کرد و افزود: ستاد در سالهاي اخير با همه توان تلاش کرده و دستاوردهاي فراواني نيز حاصل شده که نياز است درخصوص اين اقدامات اطلاع رساني شود .
معاون اول رئيس جمهور ادامه داد: معتقد هستيم که فاصله زيادي تا ريشه کن شدن مفاسد اقتصادي وجود دارد و هرچه در اين زمينه کار شود، باز هم کم است .
رحيمي همچنين با اشاره به اقدامات انجام شده و برنامه هاي آتي بانک مرکزي براي مقابله با فساد پولي و بانکي، خاطر نشان کرد: بانک مرکزي اقدامات قابل تقدير و شايسته اي در سالهاي اخير انجام داده و کارنامه موفقي را در مبارزه با مفاسد اقتصادي از خود برجاي گذاشته است .
در اين جلسه رئيس کل بانک مرکزي گزارشي از راهبرد ، برنامه ها و اقدامات در زمينه مبارزه با مفاسد اقتصادي در حوزه پول و بانکداري ارائه کرد و از تقويت نظارتهاي ميداني در تمام استانها ، مبارزه جدي با پولشويي ، انسجام بخشيدن به بازارهاي غير متشکل پولي و سيستمي کردن تمامي مراودات مالي از طريق سامانه هاي اطلاعاتي خبر داد.
مديرکل فناوري اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزي نيز در اين نشست به برخي مولفه هاي موثر در بروز فساد بانکي اشاره کرد و گزارشي از اقدامات بانک مرکزي در جهت تعميق نظارت ، توسعه سامانه هاي اطلاعات ، تحکيم زيرساخت مقرراتي و کنترلي ، مقابله با رانت خواري و طراحي و اجراي سامانه هاي مختلف براي ارتقاء شفافيت ارائه کرد .
در پايان اين جلسه معاون اول رييس جمهور به همراه ديگر اعضاي ستاد از سايت شرکت خدمات انفورماتيک بانک مرکزي بازديد کرد و از نزديک در جريان فعاليتها و سامانه هاي مرکز سيستم هاي ملي پرداخت و سايت اصلي ميرداماد (بانک هاي ملي ، صادرات و سامانه هاي شتاب ، شاپرک و ...) قرار گرفت.
نظر شما