پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۵۸

از صبح امروز/

اولويت هاي جديد حج تمتع در خراسان شمالي ثبت نام مي شوند

اولويت هاي جديد حج تمتع در خراسان شمالي ثبت نام مي شوند

بجنورد - خبرگزاري مهر: رئيس سازمان حج و زيارت خراسان شمالي گفت: با توجه به تكميل نشدن ظرفيت كاروان هاي حج تمتع در اين استان، از صبح يكشنبه ثبت نام اولويت هاي جديد در كاروان هاي حج تمتع خراسان شمالي آغاز شده است.

جواد شاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با وجود اينكه ثبت نام در كاروان هاي حج تمتع سال جاري در خراسان شمالي بر اساس اولويت نخست براي زائراني كه تاریخ قبض آنها تا بیستم آبان 1384 بود، از 29 و 30 فروردين ماه امسال به مدت يك هفته انجام شد اما با خاطر عدم تكميل ظرفيت كاروان ها، اولويت جديدي براي ثبت نام اعلام شد.

وي با بيان اينكه بر اساس فراخوان مجدد دارندگان قبوض وديعه گذاري حج تمتع تا 20 آبان 84، براي نام نويسي و تشرف به حج تمتع دعوت شدند، اظهار داشت: نام نويسي وديعه گذاران بر اساس اولويت جديد از 14 ارديبهشت ماه آغاز شد اما در پايان اين مهلت كه تا روز شنبه 28 ارديبهشت ماه جاري تعيين شده بود؛ حدود 15 درصد از ظرفيت كاروان هاي حج تمتع استان خالي ماند.

به گفته شاد بر همين اساس اولويت جديدي براي ثبت نام در كاروان هاي حج تمتع در خراسان شمالي ذكر شده و از صبح يكشنبه 29 ارديبهشت ودارندگان قبوض وديعه گذاري حج تمتع تا تاريخ يكم دي ماه 84 مي توانند نسبت به ثبت نام در كاروان ها اقدام نمايند.

وي افزود: واجدان شرايط تشرف با مراجعه به سامانه www.haj92.ir از ظرفيت خالي و فهرست اسامي مديران کاروان هاي استان به تفکيک شهر و شهرستان مطلع شده و نسبت به نام نويسي در ظرفيت خالي هر کاروان اقدام کنند

اين مسئول اظهار داشت: در سال جاري ظرفيت اعزام حج تمتع براي خراسان شمالي 870 نفر در نظر گرفته شده است اما تاكنون حدود 740 نفر در كاروان هاي اعزام ثبت نام كرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، در سال جاري به دليل بالا رفتن نرخ ارز و در نتيجه افزايش هزينه حج تمتع برخي وديعه گذاران نتوانسته اند اختلاف قيمت نرخ قديم و جديد را فراهم كرده و به اين ترتيب از تشرف باز مي مانند.

سال گذشته حداقل هزينه اعزام به تمتع پنج و حداكثر هزينه نيز شش ميليون تومان بود در حالي كه اين ميزان در سال جاري با توجه به افزايش نرخ ارز حداقل 9 و حداكثر 12 ميليون تومان است.

 

کد خبر 2057944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha