سیف الله قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه طرحهای عمرانی توسعه و ایجاد زیرساختها در مناطق عشایری استان طی سال گذشته با اعتبار 15 میلیارد و 800 میلیون ریال عملیاتی شد، افزود: همچنین بهسازی 63 چشمه با احداث آبشخور و خطوط انتقال آب به آبشخورهای دامی در این راستا انجام شد.
وی از احداث 41 سرویس بهداشتی، 549 متر مربع حصارکشی دور استخر آب کشاورزی و تانکر آب شرب، احداث آب بند به ظرفیت 834.3 متر مکعب، احداث دیوار ساحلی، بهسازی و نوسازی یک هزار متر مربع اماکن دامی، مرمت و بازسازی 2 جایگاه توزیع گاز مایع، احداث 2 هزار و 210 متر کانال انتقال آب کشاورزی، برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی به تعداد 6 هزار و 174 نفرروز و انجام 3 مطالعات ساماندهی عشایر طی این مدت خبر داد.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی با بیان اینکه تاکنون بیش از 50 جایگاه توزیع نفت و بیش از 60 جایگاه توزیع گاز مایع در مناطق عشایری احداث و بیش از 6 هزار کپسول در بین خانوارهای عشایری توزیع شده، ادامه داد: هم اکنون بالغ بر 95 درصد خانوارهای عشایری از نفت و گاز بهره مند هستند.
قربانی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه تامین آب کشاورزی و کمک به تامین علوفه و زراعت در مناطق عشایری آذربایجان غربی، ادامه داد: در این راستا تاکنون بیش از 180 کیلومتر کانال انتقال آب، بیش از 22 هزار متر مکعب شامل 44 استخر ذخیره آب کشاورزی، تسطیح، تجهیز و واگذاری بیش از هزار و 800 هکتار زمین کشاورزی، حفر و تجهیز 25 حلقه چاه آب کشاورزی و آب شرب انجام شده است.
اسکان دائم 400 خانوار عشایری در ماکو
وی از اسکان دائم 400 خانوار عشایری ماکو در شمال آذربایجان غربی با ایجاد سایت اسکان دائم در منطقه خبر داد و گفت: آیین نامه ساماندهی اسکان عشایر نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه و تمایل خانوارها برای اسکان دائمی است.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی از فعال بودن 50 فروشگاه تعاونی و 10 شرکت تعاونی عشایری خبر داد و گفت: این شرکتها و فروشگاه های تعاونی به 23 هزار و 544 خانوار عشایری با جمعیت 116 هزار نفر بعنوان سهامدار شرکتها و با سرمایه 15 میلیارد و 992 میلیون ریال خدمات لازم را ارائه می کنند.
وی با اشاره به توزیع 24 هزار تن علوفه دامی شامل جو، کنسانتره دامی، سبوس و گندم شکسته طی سال گذشته خبر داد و گفت: توزیع 42 هزار سیلندر گاز مایع، خرید و توزیع 11 هزار و 711 لیتر مواد سوختی، خرید و فروش 510 راس دام زنده عشایری و پرورش 10 هزار قطعه ماهی، فروش 370 میلیون ریال صنایع دستی و بیمه 32 هزار و 54 رای دام عشایر از دیگر اقدامات و عملکرد این نهاد در سال گذشته بود.
نظر شما