پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۱

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه یاسوج

دانشگاه اسلامی توسط دولت جدید عملیاتی شود

دانشگاه اسلامی توسط دولت جدید عملیاتی شود

دبیر انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج مهمترین تقاضا از دولت جدید در زمینه علمی را عملیاتی کردن الگو ایرانی اسلامی پیشرفت، بومی شدن علوم انسانی و اسلامی کردن دانشگاه‌ها عنوان کرد.

محمد طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتظارت از رئیس جمهور آینده و دولت جدید گفت: دراین باره باید به بحثی که مقام معظم رهبری مطرح کردند اشاره کرد، مبنی بر اینکه دولت بعدی باید نقاط قوت دولت قبلی را داشته و نقاط ضعف دولت را نداشته باشد این یکی از مهمترین مسائلی است که دانشجویان هم این انتظار را از رئیس جمهور آینده دارند.

وی ادامه داد:  برخی از شاخص‌ها مانند تلاش شبانه روزی، نگاه به آرمان‌های فرهنگی انقلاب از جمله مباحثی است که باید در رئیس جمهور انقلابی نهادینه شده باشد.

دبیر انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج به نقاط قوت و ضعف دولت فعلی اشاره کرد و گفت: از نقاط قوت دولت می توان به پرکاری، تلاش شبانه روزی، توجه به اقشار آسیب پذیر جامعه، ساده زیستی،  ریسک پذیری، شجاعت ورود به برخی از پروژه های کلان از جمله سهمیه بندی بنزین، هدفمندی یارانه‌ها، مسکن مهر، طرح شعار عدالت طلبی بعد از 16 سال و  استکبار ستیزی اشاره کرد.

وی افزود: از نقاط ضعف دولت هم می توان به شتابزدگی در کارها، حاشیه سازی اطرافیان رئیس جمهور، تاکید رئیس جمهور بر استفاده از این افراد، عدم توجه به خرد جمعی، درگیری با قوا، عدم نظارت قوی و فاصله گرفتن با جامعه روحانی و علما می توان اشاره کرد.

طاهری به انتظارت از رئیس جمهور در زمینه علمی اشاره کرد و افزود: در زمینه دانشگاهی یک سری آرمان ها و الگوهایی وجود دارد که باید عملیاتی شود مانند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، بومی شدن علوم انسانی، اسلامی کردن دانشگاه‌ها.

وی اظهار داشت: ما هنوز هم در این زمینه ها با مشکل مواجه هستیم و  مهمترین تقاضا این است که به صورت عملی، نه شعاری شاهد اجرایی کردن این مباحث توسط دولت جدید باشیم.

کد خبر 2069000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha