به گزارش خبرنگار " مهر" تيم بسكتبال جوانان از ساعت 8 الي 10 تمرينات خود را كه شامل مرور تمرينات مهارتهاي فردي و نيز كار با وزنه بود، به انجام رساند.
تيمهاي دانشجويان و بزرگسالان به جهت اينكه تعداد زيادي بازيكن مشترك دارند نيز از ساعت 10 تا 12 به تمرين پرداختند كه پس از حركات گرم كردن و كشتي، تمرينات مهارتهاي فردي بخصوص پرتابها از مناطق مختلف و پرتاب آزاد در برنامه كار آنان بود. تيم اميد هم از ساعت 12 تا 14 تمرينات خود را با حضور 12 بازيكن پي گرفت.
لازم به ذكر است كه تمرينات تيم هاي جوانان، اميد و بزرگسالان كشورمان براي حضور در بيست و سومين دوره رقابتهاي يونيورسياد جهاني تا هنگام اعزام اين تيم ها به تركيه ادامه خواهد داشت. اين مسابقات از روز 19 مردادماه در شهر ازمير تركيه آغاز خواهد شد.
بيست و سومين دوره مسابقات يونيورسياد جهاني - تركيه
تمرينات تيم هاي بسكتبال جوانان، اميد و بزرگسالان پيگيري شد
پس از آماده شدن تالار بسكتبال آزادي تهران بعد از برخي تعميرات تيم هاي ملي جوانان، اميد و بزرگسالان دانشجويان از صبح ديروز تمرينات خود را آغاز كردند.
نظر شما