پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

با ثبت 45 میلیون و 500 هزار پناهنده

شمار پناهندگان جهان به بالاترین حد در 18 سال گذشته رسید

شمار پناهندگان جهان به بالاترین حد در 18 سال گذشته رسید

آژانس پناهندگان سازمان ملل با انتشار گزارشی از پناهنده شدن 45 میلیون و 500 هزار نفر از مردم جهان به کشورهای مختلف در سال 2012 میلادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، بحران سوریه موجب شده تا تعداد پناه جویان و افراد بی خانمان شده در جهان بواسطه جنگ ها، با رسیدن به 45 میلون و 500 هزار نفر به بالاترین حد در 18 سال اخیر برسد.

این در حالی است که در پایان سال 2011 میلادی تعداد پناه جویان و افراد آوراه شده در نتیجه جنگ ها 42 میلیون و 500 هزار نفر بود و این میزان با شش درصد رشد در پایان سال 2012 میلادی به 45 میلیون و 500 هزار نفر رسید.

این میزان بی خانمان و پناهجو از سال 1994 که بوسطه نسل کشی در رواندا و یوگسلاوی سابق شمار پناه جویان به حد چشمگیری افزایش یافته بود، بالاترین تعداد پناه جو محسوب می شود.

برهمین اساس 46 درصد از این پناهندگان را افراد زیر 18سال تشکیل می دادند که اغلب آنها از پنج کشور جنگ زده افغانستان، سومالی، عراق، سوریه و سودان هستند.

کد خبر 2080327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha