هوشنگ ناظری در گفتگو با مهر اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن سالگرد شهدای واقعه هفتم تیر مراسمی با همین عنوان در گلزار شهدای زابل برگزار می شود.
وی با بیان اینکه مردم شهید پرور سیستان یکی از علمای برجسته خود را با نام شهيد آيتالله سيد محمدتقي حسيني طباطبائي در واقعه هفتم تیر سال 1360 از دست دادند افزود: برگزاری و یادآوری مجاهدت های چنین شهیدانی بزرگوار و زنده نگاه داشتن آرمان های آنها و انتقال به نسل آینده کمترین اقدامی است که می توان انجام داد.
وی ادامه داد: در همین راستا به منظور اشنایی بیشتر با این شهید گرانقدر لوح فشردهاي از زندگي و خصوصیات اخلاقي و مبارزاتي اين شهيد تهيه شده است كه همزمان با برگزاری آیین گرامیداشت شهداي هفتم تيردر بین دوستداران وی و مردم این شهرستان توزيع ميشود.
ناظري برپایی نمايشگاه عكس و كتاب را همزمان با برگزاری مراسم یادبود این شهید در مجاورت با گلزار شهدای زابل را یکی دیگر از برنامه های این مراسم عنوان کرد.
نظر شما