به گزارش خبرگزاري مهر، در راستاي تكريم ارباب رجوع فرمانده انتظامي فارس هرهفته يك روز با حضور در يكي از كلانتريهاي شهرستان استان، ضمن بازديد سرزه از آن كلانتري شخصا به عنوان رئيس كلانتري پاسخگوي مردم است.
سردار سيروس سجاديان اين هفته با حضور در كلانتري 20 گلسرخ شهرستان شيراز، بر روند كار و پاسخگويي به ارباب رجوع در اين كلانتري نظارت پس از بررسي، دستورات لازم را در خصوص تقويت محاسن و برطرف كردن معايب براي خدمتگزاري بهتر و مناسب تر به مردم صادر كرد.
مراجعه كنندگان ضمن تقدير و تشكر از حسن توجه فرمانده انتظامي فارس در ارائه خدمات مناسب به ارباب رجوع، اين اقدام را ستوده و مراتب تشكر خود را اعلام كردند.
فرمانده انتظامي فارس در بررسي درخواستهاي مراجعه كنندگان، بيشتر پرونده ها را با راهنمايي و مصالحه بين طرفين در كمترين زمان حل و با اين كار مانع از پرونده سازي قضايي و ارجاع اين پرونده ها به مراجع قضايي شد.
سردار سجاديان با بيان اينكه در صورت آشنا بودن عامه مردم به قوانين، نيازي به مراجعه آنها به كلانتري و تشكيل پرونده قضايي نيست از مسئولان انتظامي استان خواست تا با ارشاد، هدايت، راهنمايي و مصالحه بين ارباب رجوع در كلانتري ها، از تشكيل و ارسال پرونده به مراجع قضايي كه موجب صرف وقت و هزينه براي مردم و مراجع قضايي است،خودداري كنند.
در اين بازديد سرزده فرمانده انتظامي فارس از اتاق هاي ساختمان كلانتري بازديد و جهت ارائه خدمات بهتر به شهروندان، دستوران لازم را در خصوص ترميم ساختمان و تغيير اتاقها و قسمتهاي پاسخگويي به مردم صادر كرد.
نظر شما