۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۰۰

شيخ رباط تاکید کرد:

افزایش کیفیت تولید داخل در راستای مبارزه با قاچاق/ مرحله سوم طرح شبنم در گمرک اجرا می‌شود

افزایش کیفیت تولید داخل در راستای مبارزه با قاچاق/ مرحله سوم طرح شبنم در گمرک اجرا می‌شود

اهواز- خبرگزاری مهر: معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان بر ضرورت افزایش کیفیت تولیدات داخلی و قیمت گذاری مناسب در راستای مبارزه با پدیده قاچاق کالا در خوزستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شیخ رباط ظهر دوشنبه در نشست خبری خود با اشاره به اهمیت مبارزه با پدیده قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: به رغم تمام تمهیدات و تذکرات صورت گرفته اما همچنان در کشور و استان خوزستان با پدیده قاچاق کالا روبرو هستیم به طوری که سهم قاچاق در اقتصاد سهم قابل توجهی است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: براساس فرمایشات ایشان خطاب به رئیس جمهور،  گسترش پدیده قاچاق و تاثیر مخرب آن در امر تولید ، تجارت قانونی، سرمایه گذاری و اشتغال خطر جدی و بزرگی است که باید با جدیت تمام با آن مبارزه کرد.

شیخ رباط تاکید کرد: براین اساس در استان خوزستان نیز با توجه به وجود این پدیده تمهیدات متعددی در راستای مبارزه با قاچاق صورت گرفته است.

وی با اشاره به راه اندازی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به ریاست استاندار خوزستان، گفت: در این کمیسیون هفت کمیته تخصصی تشکیل شده‌اند که از جمله آنها می توان به کمیته تخصصی اطلاعات و عملیات، کمیته فرهنگی و تبلیغات، کمیته پیشگیری و ساماندهی و کمیته حقوق و قضایی اشاره کرد.

خوزستان استان برتر در مبارزه با قاچاق کالا

جانشین کمیته قاچاق کالا و ارز استان خوزستان به برگزاری بیش از 345 جلسه و کارگروه تخصصی در راستای مبارزه با پدیده قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و افزود: استان خوزستان در سه سال گذشته در ارزیابی هایی که در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام شده رتبه های برتر را کسب کرده است.

وی همچنین از راه اندازی چهار سامانه سوخت، کود شیمیایی، کالای همراه مسافر و کالای همراه ملوان خبر داد و گفت: خوزستان جزو نخستین استانهای کشور در زمینه راه اندازی این سامانه‌ها است.

شیخ رباط به مزایای راه‌اندازی سامانه سوخت اشاره کرد و افزود: در این بخش تمام تقاضاهای سوخت از طریق سامانه دریافت می‌‌شود که وحدت رویه، مشخص کردن میزان سوخت براساس قدرت موتور، سرعت شناورها و فاصله با بنادر از مزایای آن است.

وی همچنین به وضعیت کالای همراه ملوان اشاره کرد و گفت: در حالی که ملوان‌ها در گذشته سالانه و در چهار مرتبه می‌توانستند یک و نیم میلیون تومان کالا وارد کنند، با تمهیدات در نظر گرفته شده هم اکنون شش بار و هربار چهار میلیون تومان کالا می توانند وارد کنند.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان راه‌اندازی دو پاسگاه در هندیجان، راه‌اندازی مرز مشترک کنترل آبی بین سپاه و دریابانی به منظور کنترل آبی مرزهای استان و طرح شبنم را از دیگر تمهیدات کمیته قاچاق کالا و ارز در راستای مبارزه با پدیده قاچاق کالا برشمرد.

اجرای مرحله سوم طرح شبنم در گمرک

وی با اشاره به طرح شبنم اظهار کرد: این طرح از سال 90 در استان فعال شده و مرحله نخست تا 15 فروردین سال 91 بیش از 809 هزار برچسب بر کالاها نصب شد.

شیخ رباط با بیان اینکه در مرحله دوم نیز از 15 مهرماه 91 کالاهای وارداتی در مرحله عرضه در بازار کد گذاری شدند، افزود: در مرحله سوم اجرای این طرح کالاها به محض ورود در گمرک برچسب گذاری خواهند شد و در غیر اینصورت قاچاق شمرده می‌شوند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به آمار کشفیات استان اشاره کرد و گفت: در بخش مشروبات الکی در حالی که در سال 90 بیش از دو میلیون و 827 هزار قوطی مشروبات الکی کشف شد اما این رقم در سال 91 با کاهش 97 درصدی به 82 هزار و 704 قوطی رسید.

جانشین کمیته قاچاق کالا و ارز استان خوزستان همچنین از کاهش 78 درصدی کشف دخانیات در سال گذشته خبر داد و گفت: در سال 90 بیش از 21 میلیون و 641 هزار نخ سیگار در استان کشف شد که این رقم در سال 91 به چهار میلیون و 621 هزار و 448 نخ کاهش یافت.

رشد 37 درصدی کشفیات لوازم آرایشی قاچاق

وی به رشد 37 درصدی کشفیات قاچاق لوازم آرایشی بهداشتی در سال 91 اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از دو میلیون و 309 هزار و 603 قلم لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق کشف شد که این رقم در سال 90 یک میلیون و 685 هزار و 253 قلم بوده است.

شیخ رباط همچنین از رشد ده درصدی کشفیات قاچاق سوخت در خوزستان خبر داد و گفت: درحالی که در سال 90 در حدود پنج میلیون و 152 هزار و 905 لیتر سوخت قاچاق کشف شد اما در سال 91 این رقم چهار لیتر و 703 هزار و 481 لیتر بوده است.

وی با بیان اینکه در زمینه مبارزه با قاچاق کالا اقدامات خوبی انجام شده، تاکید کرد: در کنار مبارزه با قاچاق کالا رشد کیفیت کالاهای تولید داخل و قیمت مناسب برای عرضه ضروری است.

معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان قاچاق کالا در استان را در دوبخش ورودی و خروجی عنوان کرد و گفت: در بحث کالاهای قاچاق خروجی سوخت از اهمیت به سزایی در استان خوزستان برخوردار است.

کد خبر 2087896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha