پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۱

ساخت پل صدر بلندپروازی جاهلانه و از روی احساسات نبوده است

ساخت پل صدر بلندپروازی جاهلانه و از روی احساسات نبوده است

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران گفت:‌ پروژه بزرگراه طبقاتی صدر برای توان مهندسی داخلی بلندپروازی بود اما نه بلندپروازی جاهلانه و از روی احساسات بلکه بر اساس اعتماد و تخصص و ما توانستیم از آن روسفید بیرون بیاییم.

به گزارش خبرنگارمهر ،مازیار حسینی در مراسم تکمیل عملیات نصب قطعات بتنی عرشه پل اصلی بزرگراه صدر ضمن بیان این مطلب اظهار کرد :زمان شروع به کار این پروژه شهریور 90 بوده است و هنوز به دومین سالگرد آغاز کارخود نرسیده اما در مراحل پایانی قرار دارد.

وی با بیان اینکه در طول این دو سال هیچگاه موتورها، دستگاه‌های سنگین و صدای کارکردن و در عین حال تردد خودروهای شهروندان از کنار این پروژه متوقف نشده است، گفت: امروز در این مراسم نیز کار متوقف نشده و صدای دستگاه ها همچنان به گوش می رسد چراکه این صدا مهمتر از صدای من مسوول است.

حسینی با بیان اینکه "صدر بزرگ است چون هر اتفاق کوچکی در آن در همه سایت‌ها و رسانه‌ها اتفاقی بزرگ اعلام می‌شد" گفت: خیلی‌ها گفته‌اند که قالیباف برای اجرای این پروژه بلند پروازی کرده است و من این بلند پروازی را تایید می‌کنم چرا که توان مهندسی کشور و بلوغ و رشد آن برای اجرای چنین پروژه‌ای حداقل 20 سال عقب بود و رشد طبیعی پروژه‌ها باید برای 10 سال آینده پیش بینی می‌شد تا بعد به چنین پروژه‌ای برسند اما خدا را شکر بلندپروازی ما مبتنی بر عقل و تخصص بود نه جاهلانه و از روی احساسات.

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران با تاکید بر اینکه عمده پروژه‌های عمرانی به صورت سنتی اجرایی می‌شوند، اما پروژه بزرگراه صدر یک کار عمرانی به صورت صنعتی است افزود: بسیاری می‌گفتند مگر تحریم‌ها بر این پروژه هم تاثیر داشته؟ و من امروز از آنها سوال می‌کنم که آیا خرید و ورود چنین هیولاهای بزرگی (گنتری کرین ها یا همان جرثقیل های غول پیکر) به کشور به همین راحتی امکانپذیر بود؟ و آیا برای باز شدن ال سی چنین پروژه‌ای از شعبه یکی از بانک‌های داخل شهر تهران اقدام کرده‌ایم و نه یک بانک خارجی؟ و آیا پس از باز کردن ال سی می‌توانستیم برای بارگیری مقصد گمرک بندر عباس را اعلام کنیم؟ و آیا همه این مشکلات به معنای تحت تاثیر تحریم قرار گرفتن نبوده است؟

وی در ادامه گفت:‌ برای انتقال 6000 تن کابل این پروژه که در اتصال دو قطعه عرشه اصلی به کار می‌رود حدود 300 تریلی به کار گرفته شده است که برای همین یک مورد مشکلات بسیاری ایجاد شد و من سوال می‌کنم که آیا در کل این دو سال همه نیروها در کشور بسیج شدند که به ما کمک کنند. پس اگر بگوییم بلند پروازی بوده اشتباه نکرده‌ایم اما بلند پروازی بر اساس اعتماد و تخصص بوده که خوشبختانه تا کنون از آن رو سفید بیرون آمده‌ایم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به بررسی و ارزیابی سه مشاور خارجی روی زمان نصب قطعات توسط جرثقیل‌های غول پیکر گفت: زمانی را که این متخصصان بین المللی برای نصب قطعات اعلام کرده بودند، 60 تا 72 ساعت بود اما نیروهای ما توانستند این زمان را به 26 ساعت تقلیل دهند و اگر این اتفاق نمی‌افتاد امروز ما در این مکان نبودیم و قطعا زمان طولانی‌تری برای اجرای این پروژه پیش بینی می‌شد و به همیچ وجه کیفیت را فدای زمان نکردیم.

وی افزود : اولین دهانه پل طی 18 روز با کمک جرثقیل های غول پیکر نصب شد ، دومین دهانه در 11 روز و اکنون یک هفته به راحتی 8 دهانه نصب می شوند.

حسینی با اشاره به لرزه‌خیز بودن شهر تهران و وجود حداقل 2 تا 3 گسل خطرناک در این شهر گفت: این پل بر اساس استانداردهای بین المللی طراحی شده و فلسفه "تغییر کنترل مکانی" را در آن اجرا کرده‌ایم که برای هواپیماها و خطوط هوایی رعایت می‌شود. به عبارتی فاصله بین عرشه و سرستون‌ها باعث شده تا در زمان وقوع زلزله یا هر حادثه دیگری امکان جابجایی و سر خوردن عرشه روی سرستون‌ها و رفع تداخل وجود داشته باشد.

وی افزود: همچنین برای آنکه خیالمان راحتتر شود از مجموعه "LAP" آلمان که یکی از معروفترین مجموعه‌های پل سازی در دنیاست خواستیم تا اقدامات شهرداری تهران در این پروژه را تحت نظارت عالی خود قرار دهد.

کد خبر 2092623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha