پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۱۶

هژبری:

آیین اعتکاف رمضانیه 92 برگزار می شود

آیین اعتکاف رمضانیه 92 برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آیین اعتکاف رمضانیه 92 با عنوان "حلقه عشاق" خبر داد.

حسین هژبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اعتکاف دانش آموزی مراسمی روحبخش و معنوی است که توسط سازمان دانش آموزی با حضور دانش آموزان علاقه مند به اعتکاف در استانها و شهرستانها ی کشور به تفکیک دختر و پسر انجام می شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اعتکاف 3 روزه امسال با اهداف، تربیت انسانی موحد و مستعد به مسئولیت ها و وظایف در برابر خدای خود و دیگران، ارتقای معرفت و بصیرت دینی برای رشد و تعالی معنوی و اخلاقی، تعمیق تقوای الهی و مهارت خویشتن داری و پاسخ به شبهات و سوالات دینی و مذهبی دانش آموزان است.

هژبری مخاطبین این طرح را دانش آموزان دختر و پسر متوسطه و دانش آموزان عمره گذار در راستای تداوم سفر معنوی عمره خواند و گفت: اعضای تشکلهای دانش آموزی و پیشتازان، فرزانگان، اعضای بسیج دانش اموزی، اتحادیه های انجمنهای اسلامی دانش آموزان، اعضای شاخه دانش آموزی هلال احمر، اعضای شورای دانش آموزی، کانونهای فرهنگی – تربیتی و سایر دانش آموزان مستعد و علاقه مند به آشنایی با معارف اسلامی و احکام دینی نیز می توانند در این مراسم معنوی شرکت کنند.

وی زمان اجرای اعتکاف را دهه آخر ماه مبارک رمضان دانست و افزود: مساجد جامع و سایر مساجد واجد شرایط، اعتکاف دانش آموزی را برگزار می کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حلقه عشاق از دوشنبه شب مورخ هفتم مرداد آغاز و دهم مرداد ماه خروج خواهد بود.

هژبری اظهار کرد: در هر منطقه و شهرستان، حداقل یک مسجد ویژه دختران و یک مسجد ویژه پسران در نظر گرفته می شود که در صورت وجود استعداد بیشتر مراکز استانها و مناطق، شهرستانها می توانند مساجد را اضافه کنند.

وی محل ثبت نام را دفاتر سازمان دانش آموزی مناطق و شهرستانها برشمرد و افزود: سازمان بسیج دانش آموزی، کانونهای هلال احمر و شوراهای دانش آموزی آماده ثبت نام خواهند بود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نحوه شرکت را تکمیل فرم ثبت نام و رضایتنامه اولیا ذکر و گفت: برنامه های گفتمان دینی و مذهبی، تشکیل حلقه های معرفت، مجالس ختم قرآن، ارائه الگوهای برتر خوسازی و خود شناسی، بیان خاطرات شهدا و رزمندگان، بیان احکام، مسابقات فرهنگی، غبارروبی مساجد، مراسم احیا، تقدیر از برگزیدگان و صرف افزاری و سحری و نماز جماعت، از مهمترین رئوس برنامه های اجرایی اعتکاف دانش آموزی است.

کد خبر 2103838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha