پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

ادامه ناآرامی در مصر؛

درگیری موافقان و مخالفان مرسی در دمنهور، طنطا و دمیاط / دهها نفر زخمی و 8 نفر بازداشت شدند

درگیری موافقان و مخالفان مرسی در دمنهور، طنطا و دمیاط / دهها نفر زخمی و 8 نفر بازداشت شدند

درگیری طرفداران و مخالفان محمد مرسی در شهرهای دمنهور، طنطا و دمیاط و زخمی شدن دهها نفر و بازداشت هشت نفر از موافقان مرسی از جمله خبرهای مصر به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، میدان الاستاد و اطراف ساختمان البحیره در دمنهور مصر شاهد درگیری شدید میان طرفداران و مخالفان محمد مرسی و اهالی این شهر بود. در این درگیری از سنگ، سلاح سرد، گلوله های ساچمه ای و کوکتل مولوتف استفاده شد.

پس از اینکه در این درگیری دهها نفر زخمی شدند، نیروهای امنیتی مصر با دخالت و استفاده از گاز اشک آور تلاش کردند به تظاهرات پایان دهند. حال یکی از مجروحان وخیم گزارش شده است.

المصری الیوم نیز به نقل از "محمد شرشر" یکی از مسولان وزارت بهداشت الغربیه گزارش داد که در جریان درگیری طرفداران و مخالفان محمد مرسی در شهر طنطا که در نخستین ساعات صبح امروز صورت گرفت، سه نفر زخمی شدند.

نیروهای پلیس مصر همچنین توانستند هشت نفر از طرفداران محمد مرسی را بازداشت کنند و در جستجوی دیگر حامیان فراری رئیس جمهور برکنار شده مصر هستند. شب گذشته نیز شهر طنطا و دمیاط شاهد درگیری شدید میان موافقان و مخالفان مرسی بود.

 

کد خبر 2110229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha