پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۲۱

بیرانوند به مهر خبر داد:

واحدهای صنفی متخلف لرستان 23 میلیارد ریال جریمه شدند

واحدهای صنفی متخلف لرستان 23 میلیارد ریال جریمه شدند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان از جریمه 23 میلیارد ریالی واحدهای صنفی متخلف این استان خبر داد.

حجت الله بیرانوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح نظارتی ماه مبارک رمضان واحدهای صنفی متخلف لرستان 23 میلیارد و 758 میلیون و 454 هزار ریال جریمه شدند.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی پرونده های تشکیل شده برای واحدهای صنفی متخلف لرستان از سوی بازرسان این سازمان 23 میلیارد و 249 میلیون و 279 هزار ریال بوده است، افزود: همچنین ارزش ریالی پرونده های تشکیل شده از سوی بازرسان مجامع امور صنفی لرستان 509 میلیون و 175 هزار ریال بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان  به تعداد گزراش های مردمی که توسط بازرسان این سازمان و مجامع امور صنفی استان مورد رسیدگی قرار گرفته است اشاره کرد و گفت: در مجموع 958 مورد گزارش مردمی از سوی بازرسان مودر رسیدگی قرار گرفته شده است.

بیرانوند تصریح کرد: از این تعداد 932 مورد توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان و 26 مورد نیز توسط بازرسان مجامع امور صنفی مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی تعداد گشتهای مشترک بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان و مجامع امور صنفی استان را 65 مورد عنوان کرد.

کد خبر 2113367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha