به گزارش خبرنگار مهر، میثم فغانی صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران استان اظهار داشت: شروع فعالیت این مرکز از سال 88 بوده است که در این سال تنها با چهار رشته و 220 دانشجو کار خود را آغاز کرده بود.
وی افزود: در سال 91 رشته های دانشگاه گسترش زیادی داشت و در مقطع پودمانی از پنج رشته به هشت رشته و دو رشته نیز در کارشناسی پودمانی به رشته های مرکز افزوده شد.
وی تصریح کرد: در نظام آموزشی ترمی واحدی نیز تنها دو رشته داشتیم که به 13 رشته در حال حاضر رسیده است.
فغانی عنوان کرد: برای پذیرش مهر امسال، در نظام ترمی – واحدی در مقطع کاردانی ناپیوسته، رشته های معماری، تبلیغات، عکاسی، فناوری اطلاعات، نرم افزار کامپیوتر و شبکه های معماری را داریم و در مقطع کارشناسی ناپیوسته ترمی نیز رشته های مدیریت تبلیغات تجاری، روابط عمومی گرایش الکترونیک ثبت نام داریم .
وی در ادامه گفت: برای رشته خبرنگاری در این دانشگاه در خواست داده ایم که طی سال جاری احتمال موافقت این درخواست از جانب وزارت علوم وجود دارد .
معاون آموزشی مرکز گرگان 3 افزود: حداقل مدرک کارشناسی ارشد برای تدریس در این دانشگاه ضروری است ودر حال حاضر کادر هیات علمی دانشگاه تکمیل است .
وی تصریح کرد: تاکنون 341 نفر از این دانشگاه در رشته های نرم افزار کامپیوتر، حسابداری، روابط عمومی و..فارغ التحصیل شده اند.


نظر شما