پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۰۷

اخبار کوتاه کمیته امداد/

مددرسانی به مددجویان کمیته امداد با محوریت مساجد و به صورت محلی انجام شود

مددرسانی به مددجویان کمیته امداد با محوریت مساجد و به صورت محلی انجام شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مددرسانی به مددجویان کمیته امداد با محوریت مساجد و محلی انجام شود، لزوم اطلاع رسانی درباره نتایج کمک های مردمی در راستای افزایش انگیزه خیرین و لزوم برگزاری همایش اقتصاد خانواده در شهرهای مهم استان عنایون اخبار کوتاه کمیته امداد خراسان رضوی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: به جای این که از مردم بخواهیم مستقیم مدد رسانی کنند باید با محوریت مساجد از مردم کمک بگیریم تا مردم خودشان مدیریت کنند و در محلات افراد مستضعف را شناسایی کرده و امر خدمت رسانی به مستضعفان به صورت محلی اداره شود.

امیر حسین قاضی زاده افزود: پیشگیری از آسیب دیدن نظام خانواده قبل از درمان آن توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) ضروری است.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راه خدمت رسانی به اقشار کم در آمد جامعه تلاش فراوانی کرده است ولی همه اقدامات بعد از آسيب دیدن خانواده آغاز می شود یعنی خانواده ابتدا آسیب می بیند و بعد درمان می شود به عبارتی ما با معلول برخورد می کنیم لذا باید پیشگیری قبل از درمان انجام شود.

لزوم اطلاع رسانی درباره نتایج کمک های مردمی در راستای افزایش انگیزه خیرین

امام جمعه تربت جام با اشاره به برگزاری همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی گفت: در این گونه همایشها باید از نخبگان به منظور تبادل اطلاعات و اندیشه ها دعوت و اهداف کاملا شناسایی شود همچنین اگر نتایج کمک های مردمی به نیکوکاران اطلاع داده شود انگیزه کمک کردن آنها افزایش می یابد.

حجت الاسلام علی موسوی فر تاکید کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی با اعطای وام به افراد تحت پوشش این نهاد باید در جهت اشتغال زایی هر چه بیشتر اقشار فرودست حرکت کند.

وی ادامه داد: این کمیته باید به از کار افتاده ها و ناتوان ها کمک مالی کند؛ ولی کمک به افراد سالم باید توام با ایجاد زمینه اشتغال برای آنها باشد.

امام جمعه تربت جام، قرض الحسنه را بهترین راهکار برای این کار دانست و افزود: برای جذب سرمایه افراد نیکوکار تبلیغات و اطلاع رسانی باید از طریق حوزه ها،مساجد، روزنامه ها و جراید، صدا و سیما و برگزاری همایشها انجام شود همچنین  باید از افراد نیکوکار دعوت شود و خدمات آنها مورد حمایت و تشویق قرار گیرد تا انگیزه‌شان افزایش یابد.

 مدیریت اقتصاد خانواده از قالب همایش به دوره های آموزشی تغییر کند

مدیر مدرسه اسلام شناسی حضرت زهرا (س) گفت: آموزش مدیریت اقتصاد مقاومتی و تنظیم مسایل مالی خانواده ها باید از قالب همایش خارج شده و به صورت دوره های آموزشی به صورت مدت دار برگزار شود.

صديقه مقدسی افزود: با تشکیل گروه های بیست و سی نفره می توان هنرها و مهارت هایی را به خانواده ها آموزش داد و آنها را از نظر بنیه اقتصادی تقویت کرد تا بتوانند به خودکفایی برسند و زمینه های اشتغالشان در جامعه فراهم شود.

وی در باره برگزاری همایش «اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» گفت: اصل و نفس کار بسیار خوب است و کمیته امداد سعی کرده در کنار حمایت اقتصادی، حمایت فرهنگی نیز داشته باشد؛ ولی این کار تنها با برگزاری همایش صورت نمی گیرد.  این همایش ها  باید نتایج کاربردی دوره های قبلی را مورد ارزیابی قرار دهد، نقاط قوت را تقویت کرده و در جهت کاهش نقاط ضعف بکوشد

لزوم برگزاری همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» در شهرهای مهم استان

امام جمعه تایباد گفت: برگزاری همایش « اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» در شهرهای مهم استان می تواند باعث جذب و حمایت کار آفرینان برتر این شهر ها شود.

حجت الاسلام محمد محدثی اظهار کرد: با برگزاری همایش هایی از این نوع در سایر شهرها، می‌توان افراد کار آفرین و موفق را معرفی و تشویق کرد و در این وضعیت تمامی افراد شانس و فرصت برابری برای شرکت در همایش و بهره مندی از ثمرات  آن خواهند داشت.

وی تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) باید نتایج خدمت رسانی به افراد تحت پوشش این نهاد را پیگیری و نتایج آن را  ابلاغ کند

 

کد خبر 2131901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha