پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۸:۱۰

حاشیه های تودیع و معارفه یک رئیس دانشگاه

اجبار اساتید به مفتخرشدن به بازنشستگی /"روحانی مچکریم" این بار در دانشگاه علامه 

اجبار اساتید به مفتخرشدن به بازنشستگی /"روحانی مچکریم" این بار در دانشگاه علامه 

غیبت رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی، تشکر دانشجویان و اساتید از روحانی و سخنرانی یکی از اساتید بازنشسته از جمله حواشی مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه علامه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تودیع حجت الاسلام سید صدرالدین شریعتی رئیس سابق دانشگاه علامه و مراسم معارفه دکتر حسین سلیمی سرپرست دانشگاه امروز 4 شنبه 27 شهریور ماه در دانشکده حقوق دانشگاه علامه با حضور دکتر توفیقی سرپرست وزارت علوم برگزار شد که این برنامه دارای حاشیه هایی بود که از جمله آن می توان به عدم حضور شریعتی رئیس سابق دانشگاه علامه اشاره کرد.

مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری هم زودتر از سرپرست وزارت علوم و سرپرست دانشگاه علامه در مراسم حضور یافته بود.

ظرفیت سالن برگزاری مراسم به علت استقبال  بیش از اندازه اساتید و دانشجویان به صورت تکمیل پر شده بود و تعدادی از اساتید و دانشجویان به صورت ایستاده برنامه را پی گیری کردند.

در ابتدای مراسم از دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی عضو هیات علمی با سابقه دانشگاه علامه که توسط شریعتی بالاجبار بازنشسته شده بود درخواست شده بود که به نمایندگی از اساتید سخنرانی کند. وی در بخشی از سخنرانی خود گفت: دکتر شریعتی به اجبار من را به مفتخر به بازنشستگی کردند و دستور دادند نگذارند من پا به حریم مقدس دانشگاه و خانه دوم ام بگذارم مگر اینکه با برخی از نهادها هماهنگی های لازم انجام گرفته باشد.

وی در بخشی از سخنان خود شهادت داد که دکتر سلیمی سرپرست دانشگاه فردی متدین و تسلیم در برابر مشیت الهی است. 

دکتر ضیایی بیگدلی در پایان سخنان خود نیز حمایت خود را از طرح کاندیداتوری دکتر توفیقی به عنوان وزیر علوم اعلام کرد.

دکتر زاهدی اصل دبیر مجمع صنفی اساتید دانشگاه علامه به عنوان دومین سخنران در جایگاه حاضر شد توفیقی را وزیر علوم خواند و گفت: دکتر توفیقی به دور از هرگونه بازی سیاسی شایسته این مسوولیت است.

زمانی که قرار شد دکتر سلیمی سرپرست علامه در جایگاه سخنرانی قرار گیرد پس از تشویق، حضار یک صدا فریاد زدند روحانی مچکریم. همچنین زمانی که دکتر توفیقی در جایگاه قرار گرفت دانشجویان فریاد زدند توفیقی مچکریم، توفیقی حمایت ات می کنیم.

از دیگر حضار جلسه می توان به حضور دکتر نجفقلی حبیبی رئیس پیشین دانشگاه علامه اشاره کرد. 

کد خبر 2138470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha