پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۵۶

عطارنیا به مهر خبر داد:

26 نفر از قم به مرحله کشوری مسابقات ملی مهارت راه یافتند

26 نفر از قم به مرحله کشوری مسابقات ملی مهارت راه یافتند

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل فنی و حرفه ای استان قم از راه یابی 26 نفر از این استان به مرحله کشوری مسابقات ملی مهارت خبر داد.

احمد عطارنیا در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: 26 نفر از قم به مرحله کشوری مسابقات ملی مهارت راه یافتند.

وی با اشاره به اینکه مسابقات ملی مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می شود افزود: در مرحله شهرستانی نزدیک به 300 نفر شرکت کردند.

وی ادامه داد: 80 نفر  از جوانان و نوجوانان استان قم به مرحله استانی که در 14 و 15 شهریور ماه در 20 رشته به صورت عملی برگزار شد راه یافتند.

مدیر کل فنی و حرفه ای استان اضافه کرد: از شرکت کنندگان در مرحله استانی 26 نفر شامل سه زن و 23 مرد به مرحله کشوری که در آبان ماه سالجاری برگزار می شود راه یافتند.

وی بیان کرد: برگزیدگان مرحله کشوری مسابقات ملی مهارت پس از گذراندن دوره های تکمیلی و شرکت در اردوهای آمادگی به مسابقات مهارت که در سال 2015 در برزیل برگزار می شود راه می یابند.

عطارنیا با اشاره به اهداف این مسابقات افزود: کشف استعدادهای حرفه ای جوانان و نوجوانان و ایجاد فرصت مناسب جهت شکوفایی مهارت آنها مهم ترین اهداف این مسابقات بوده است.

وی گفت: سال گذشته 25 نفر به مرحله کشوری راه یافتند که در این مسابقات استان قم از رتبه 29 به رتبه 9 ارتقا یافت.
 

کد خبر 2138676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha