پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۵۷

قرارداد ساخت 6 تصفیه‌خانه نهایی شد/ سرمایه‌گذاری جدید در آب و فاضلاب

قرارداد ساخت 6 تصفیه‌خانه نهایی شد/ سرمایه‌گذاری جدید در آب و فاضلاب

توافق برای ساخت 6 تصفیه خانه جدید بین بخش خصوصی و شرکت های آب و فاضلاب استان های گیلان، آذربایجان غربی، ایلام و قزوین با حضور وزیر نیرو امضا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فردا سه شنبه با حضور حمید چیت چیان وزير نيرو؛ قرارداد ساخت 6 تصفیه خانه جدید در استان های گیلان، آذربایجان غربی، ایلام و قزوین به امضا می رسد. این قراردادها بین 4 شركت آب و فاضلاب استان های یادشده با شرکت های خصوصی براي احداث تصفيه خانه رشت، دو تصفيه خانه آب سلماس و مهاباد، تصفيه خانه فاضلاب ايوان و دو تصفيه خانه فاضلاب آبيک و محمودآباد نمونه امضا مي شود.

6 قرارداد سرمایه گذاری یادشده به روش BOT (ساخت، بهره برداری، انتقال) امضا خواهد شد. تصفيه خانه آب رشت در استان گیلان با ظرفیت 6 مترمکعب در ثانیه و به ارزش سرمایه گذاری اولیه یکهزار و 680 میلیارد ریال و تصفيه خانه آب سلماس با ظرفیت 575 لیتر در ثانیه و به ارزش 379 میلیارد ریال و تصفیه خانه آب مهاباد با ظرفیت 750 لیتر در ثانیه و به ارزش 428 میلیارد ریال ساخته مي شود.

همچنين تصفيه خانه فاضلاب ايوان در استان ايلام با ظرفیت 8541 مترمکعب در شبانه روز و به ارزش 243 میلیارد ریال، تصفيه خانه فاضلاب آبيک با ظرفیت 10250 مترمکعب در شبانه روز و به ارزش 291 میلیارد ریال در استان قزوين و تصفيه خانه فاضلاب محمودآباد با ظرفیت 7330 مترمکعب در شبانه روز به ارزش 199 میلیارد ریال در استان قزوين احداث مي شود.

کد خبر 2141423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha