۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۵۵

حسین پور:

3770 میلیارد ریال بابت مطالبات گندمکاران گلستان پرداخت شد

3770 میلیارد ریال بابت مطالبات گندمکاران گلستان پرداخت شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: سه هزار و 770 میلیون ریال بابت خرید گندم از کشاورزان استان پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش حسین پور ظهر سه شنبه در نشست با مباشران خرید محصولات زراعی استان افزود: کلیه مطالبات گندم های خریداری شده از کشاورزان از ابتدای فصل خرید تاکنون به صورت کامل به حساب بانکی آنان واریز شده است.
 
وی گفت: فصل خرید تضمینی گندم در گلستان از اوایل خرداد ماه با راه اندازی 57 مرکز در نقاط مختلف استان و متناسب با سطح زیرکشت و میزان خرید با تلاش و همکاری بی شائبه تمامی همکاران در شرکت غله گلستان و دیگر نهادهای مرتبط آغاز شد.
 
وی افزود: حاصل این تلاش تا کنون خرید و ذخیره سازی حدود 464 هزار تن گندم کیفی در استان بوده که این امر در حال حاضر در استان ادامه دارد و کشاورزان که تاکنون موفق به تحویل محصول خود به مراکز خرید نشده اند می توانند با مراجعه به مراکز فعال در نقاط مختلف استان نسبت به تحویل گندم خود اقدام کنند.
 
عضو هیئت مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در ادامه یادآور شد: از محل خرید حدود نیم میلیون تن گندم در استان ، دولت مبلغ 377 میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت کرده که این مبلغ برابر با 100 درصد مطالبات گندمکاران گلستانی است.
 
حسین پور اطرنشان کرد: با پرداخت این مبلغ ( 377 میلیارد تومان ) شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان هیچگونه بدهی به کشاورزان بابت خرید گندم در استان ندارد.
 
به گزارش مهر، نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری بر اساس مصوبه هیات دولت از قرار هر کیلویی 800 تومان اعلام شده و بیش از یک میلیون تن گندم رد 360 هزار هکتار از مزارع گلستان در سال زراعی جاری برداشت شده است.
کد مطلب 2146916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha