پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۲۶

چراغی:

احداث پردیس دانشگاه پیام نور از مطالبات مردم پلدختر است

احداث پردیس دانشگاه پیام نور از مطالبات مردم پلدختر است

پلدختر- خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور پلدختر گفت: احداث پردیس دانشگاهی از مطالبات دانشجویان و مردم این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، یاور چراغی ظهر سه شنبه در مراسم جشن استقبال دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور مرکز پلدختر اظهار داشت: افزایش ظرفیت رشته های این دانشگاه برای دانشجویان بومی از نخستین خواسته های ما است.

وی گفت: دانشگاه پیام نور دارای هشت هکتار زمین مسطح در دو کیلومتری شهر پلدختر است که باید پردیس و مجتمع دانشگاه پیام نور در آن احداث شود.

چراغی افزود: پلدختر شهر شهیدان و به نام هویزه ثانی لقب گرفته که نباید به حداقل ها رضایت داد و اکتفا به یک ساختمان کرد.

وی خطاب به مسئول حراست دانشگاه پیام نور استان لرستان گفت: خواسته های ما را به گوش رئیس دانشگاه پیام نور استان برسانید.

چراغی افزود: اگر بخواهیم افق آموزش عالی دانشگاه پیام نور پلدختر را در آینده ببینیم باید در این زمین پردیس دانشگاهی و مجتمع دانشگاهی احداث شود.

وی به دانشگاه پیام نور پلدختر اشاره کرد و گفت: این مرکز دانشگاهی در سال 1372 در پلدختر تاسیس و بعد از گذشت یکسال با تک رشته ادبیات فارسی فعالیت خود را آغاز کرد.

چراغی افزود: دانشگاه پیام نور پلدختر بیش از دو هزار دانشجو با 28 رشته گرایش تحصیلی و 100 استاد دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور پلدختر گفت: این دانشگاه تا قبل از سال 1390 فاقد ساختمان اداری و آموزشی بوده است.

چراغی افزود: دانشگاه پیام نور پلدختر دارای یک سایت اداری، 13 کلاس درس، سه سایت آزمایشگاه و دو سایت رایانه با 30 دستگاه رایانه، نمازخانه، سلف سرویس، کتابخانه، فضای سبز و واحد مشاوره است.

وی گفت: کتابخانه دانشگاه پیام نور پلدختر دارای 9 هزار جلد کتاب است.

رئیس دانشگاه پیام نور پلدختر توسعه فضای آموزشی، افزایش تعداد سیستم های رایانه ای، الکترونیکی کردن کتابخانه، افزایش جذب اعضای هیئت علمی و احداث مجتمع فرهنگی از عمده خواسته های این دانشگاه برشمرد.

کد خبر 2151790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha