به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شعبان پایمرد ظهر دوشنبه در دیدار با رئیس و کارکنان اداره ورزش و جوانان و روسای هیئت های ورزشی شهرستان رودسر افزود: یکی از راه های مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم به ویژه در جوانان سوق دادن آنان به ورزش است و مسئولان باید تلاش کنند تا با ایجاد زمینه های مناسب ورزشی جوانان را به سمت ورزش سوق دهند.
وی اظهارداشت: سرگرمی های سالم و سازنده باعث می شود تا مردم و بویژه جوانان به سمت ناهنجاری های اجتماعی گرایش پیدا نکنند و اوقات فراغت خود را با ورزش پر کرده و سپری کنند.
فرمانده نیروی انتظامی رودسر گفت: تلاش باید کرد تا ورزش و بویژه ورزش های همگانی در جامعه نهادینه شود و نیروی انتظامی نیز در این راه و در برگزاری همه مسابقات ورزشی همراه و همگام اداره ورزش است و در این راه از هیچگونه کمک و تلاشی دریغ نمی کند.
رئیس اداره ورزش و جوانان رودسر نیز در این دیدار ورزش را پایه و اساس یک جامعه خوب، با طراوت و با نشاط دانست و گفت: اخلاق و منش پهلوانی در ورزش باعث می شود تا ورزشکار در کنار پرورش جسم، روح خود را نیز پرورش دهد و به یقین چنین انسانی در جامعه به دنبال نا هنجاری و یا اعتیاد نخواهد رفت.
کاو قدسی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان در کشور و سرمایه گذاری آنان برای کشاندن جامعه بویژه نسل جوان جامعه به سمت ناهنجاری های اجتماعی افزود: یکی از راه های خوب و کارآمد مقابله با این تهاجم دشمن سوق دادن جامعه و به ویژه نسل جوان به سمت ورزش است که اداره ورزش و جوانان در این راه اقدامات خوب و موثری انجام داده است.
وی همچنین از تلاش های نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت در زمان برگزاری مسابقات در شهرستان رودسر قدردانی کرد.
نظر شما